• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 15 °C

Gemi brokerlerinden basına özel yemek

Gemi brokerlerinden basına özel yemek
Gemi Brokerleri Derneği yönetimi, denizcilik sektöründe yayın yapan temsilcileri ağırladı.Yemeğe Gemi Brokerleri Derneği Başkanı Pınar Kalkavan, Bahadır Tonguç ve Gökhan Özcan katıldı.

Gemi Brokerleri Derneği (GBD) yönetimi, denizcilik sektöründe yayın yapan dergi, gazete veajans temsilcilerine yönelik “tanışma ve teşekkür” yemeği düzenledi.

Dün  Kadıköy Et-inn Restaurant’ta gerçekleştirilen öğlen yemeğine Gemi Brokerleri Derneği Başkanı Pınar Kalkavan, Başkan Yardımcısı Bahadır Tonguç ve Yönetim Kurulu Üyesi Kaptan Gökhan Özcan katıldı.

Yemeğin açılışında kısa bir konuşma yapan Başkan Pınar Kalkavan, derneğin kuruluşundan bu yana geçen 2.5 yıllık süreçte sektör yayın kuruluşlarının derneğe gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. Kuruldukları günden bu yana azar azar da olsa epey yol katetdiklerini ifade eden GBD Başkanı Pınar Kalkavan, 2013 döneminde gündemlerinde olan faaliyetler hakkında kısaca bilgi verdi. Dernek olarak gündemlerindeki en önemli konunun eğitim olduğunu vurgulayan Başkan Kalkavan, “Geçtiğimiz dönemde ikinci eğitim dönemini geçirdik. Şubat ayında da Temel Brokerlik Eğitimi ile yeni bir kursumuz daha açılacak. Eğitime soyunduk. İki gün sonra (10 Ocak Perşembe günü) Dernek Merkezimizde temel brokerlik eğitimi alan öğrencilerimize diploma töreni yapacağız. Eğitim, 2013 yılında da birinci gündem maddemiz olacak” dedi.

Kalkavan’ın verdiği bilgiye göre, 10 Ocak Perşembe günü 21 kursiyere diploma verilecek. Söz konusu kursiyerlerden 2 tanesi Deniz Ulaştırma İşletmeciği’nde okuyan üniversite öğrencisi. Kursiyerler arasında 3 tane de bankacı bulunuyor. Geri kalan kursiyerler ise sektörün çeşitli alanlarında çalışan kişilerden oluşuyor.

GBD Başkanı Pınar Kalkavan, düzenledikleri temel brokerlik eğitimi kurslarıyla birlikte öğrencilere staj ve iş imkanı yaratmayı da düşündüklerini dile getirdi. Gündemlerinde ayrıca 1.5 yıl sonra düzenlenecek olan Geleneksel Uluslararası Brokerler Yemeği organizasyonu bulunduğunu hatırlatan Başkan Kalkavan, şimdiden yemekle ilgili çalışmalara başladıklarını ifade etti. Yemeği Kabotaj Bayramı’ndan bir hafta önce olacak şekilde planladıklarını belirten Başkan Kalkavan, “Düzenleyeceğimiz yemeğin bir hafta boyunca sürmesini ve Kabatoj Bayramı kutlaması ile birlikte sona ermesini düşünüyoruz. Çalışmalara önümüzdeki günlerde başlayacağız” diye konuştu. Başkan Kalkavan, haziran ayına kadar ayrıca iki veya üç tane seminer yapacaklarını, eylül ayından itibaren de üçüncü dönem temel brokerlik eğitimi kurslarının devam edeceğini kaydetti.

gbd_1.jpg

gbd_2.jpg

gbd_3.jpg

gbd_4.jpg

gbd_5.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim