• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 16 °C

Expomaritt Exposhipping İstanbul 2023 etkinlikleri başladı

Expomaritt Exposhipping İstanbul 2023 etkinlikleri başladı
Expomaritt Exposhipping İstanbul 2023, görkemli bir açlış töreni ve denizcilik dünyasını hareketlendirmeyi vaat eden etkinliklerle, denizcilik sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Açılış, İMEAK Deniz Ticaret Odası Tarafından Gerçekleştirildi

Denizcilik sektörü bu sabah, İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen Expomaritt Exposhipping İstanbul 2023'ün büyük açılışıyla bir araya geldi. Sektör liderleri, Türkiye'ninküresel denizcilik ortamındaki önemli rolünü vurgulayan bu olağanüstü etkinliğin başlangıcınıkutlamak üzere bir araya geldi.

i2-002.jpg

i1-001.jpg

Konferans Programı İkinci Gün Başlayacak

Fuarın ikinci günün itibariyle denizcilik sektörünün karşı karşıya olduğu en kritik konuların ele alındığı kapsamlı bir konferans programı başlayacak. Sektörün önde gelen isimleri; sürdürülebilirlik, dijitalleşme, gemi finansmanı ve sektördeki genç yetenekler gibi konuları ele alacak. Bu panellerin, sürekli gelişen denizcilik sektöründe yol almak için paha biçilmez içgörüler ve stratejiler sağlaması bekleniyor.

Cumhuriyet Kadınları Projesi Lansmanı

Fuar kapsamında gerçekleşecek etkinliklerden biri de Cumhuriyet Kadınları Projesi Lansmanı. Bu özel etkinlik, denizcilik sektöründeki başarılı kadınlara ışık tutarak onların olağanüstü katkılarını takdir edecek. Geleneksel olarak erkek egemen bir alanda gösterdikleri özveri ve başarıları kutlanarak, onlar adına Deniz Temiz Derneği Turmepa’ya yapılan bağışlarla birlikte sertifikaları verilecek. 

Anadolu Mavisi Projesi

Fuarın ilk gününde ziyaretçiler, ana fuayede dikkat çekici bir şekilde sergilenen Anadolu Mavisi projesiyle karşılaştı. Bu proje, cumhuriyetin 100. yıldönümü anısına Atatürk'ün ayak bastığı gemilere saygı duruşunda bulunuyor. Yazar Ali Bozoğlu ve Expomaritt Exposhipping İstanbul konferans moderatörlerinden Gökhan Karakaş'ın birlikte kaleme aldıkları “Anadolu Mavisi” adlı kitaptan alıntılar ve görsellerin yer aldığı proje, Türkiye'nin zengin denizcilik mirasına da bir kanıt sunuyor.

Expomaritt Exposhipping İstanbul 2023 ileriye doğru yelken açarken; yenilik, bilgi alışverişi ve sektörün bir aradalığı için bir platform olmaya devam ediyor. Bir dizi aydınlatıcı konferans, yeni bağlantılar kurma fırsatları ve heyecan verici katılımcı stantlarıyla, fuar dikkate değer bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

i3-002.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim