• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 12 °C

Explora Journeys, ‘Randevuya Göre’ hizmetini başlattı

Explora Journeys, ‘Randevuya Göre’ hizmetini başlattı
Yeni lüks yaşam tarzı seyahat markası Explora Journeys, sektörde bir ilk olan "Randevuya Göre" hizmetini başlattı.cYeni hizmet, markanın küresel seyahat danışmanlığı topluluğuna yenilikçi ve özelleştirilmiş bağlılığının bir başka göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Yeni lüks yaşam tarzı seyahat markası Explora Journeys, sektörde bir ilk olan seyahat danışmanı topluluğuna özel "Randevuya Göre" hizmetinin lansmanını duyurdu.

"Randevuya Göre" hizmeti, kruvaziyer hattının araştırma, anketler, odak grupları, tüketici istihbaratı ve destekleyici teknolojiye yaptığı önemli bir yatırımı yansıtmakta ve cesur ticari politikaların yanı sıra, Explora Journeys'in küresel seyahat danışmanı topluluğuna olan bağlılığını vurgulayan eksiksiz bir şekilde müşteri odaklı yaklaşımı garanti ediyor.

Seyahat danışmanı ortakları, yalnızca 4 "tıklama" ile bir Explora Journeys müşteri deneyimi temsilcisiyle randevu ayarlayabilir ve bu, özel temsilcilerini tanıtan kişiselleştirilmiş bir mesajla görüşme sağlanır. Seyahat danışmanının telefonu, seçtikleri randevunun belirlenen saatinde çalacak ve böylece herhangi bir bekleme süresi ortadan kalkacak. Randevular şu anda İngilizce olarak yapılıyor ve zamanı gelince ek diller de (Almanca, İtalyanca, Fransızca ve İspanyolca) eklenecek.

Bu hizmeti daha önce deneyimlemiş bir seyahat danışmanı tarafından "lüksün özü" olarak adlandırılan randevular, seyahat danışmanlarının 16 Mayıs 2023'te geminin ilk seferi dahil EXPLORA I'in ilk yılı boyunca yapacağı 8 açılış yolculuğundan biri veya daha fazlası için belirli bir süitte, bir bekleme listesi görüşmesi ve yerleştirmesi için 30 dakikalık bir zaman blokesi sağlar.

Bekleme listesi talepleri zorunlu değildir ve seyahat danışmanları takip randevusu seçeneği depozito gerektirmez ve opsiyonlarını, bu noktada komisyonlarını kazanacakları bir rezervasyona dönüştürebilirler.

Explora Journeys, konukların rahatlamasına, hatıralar yaratmasına, hayatlarında en önemli olan şeylerle yeniden bağlantı kurmasına ve “okyanus zihni durumu” olarak adlandırdığımız durumu deneyimlemelerine olanak tanıyan, benzeri olmayan bir okyanus serüveni olacak.

Explora Journeys Satış Direktörü Chris Austin, “İtalyan Fincantieri tarafından inşa edilen, onlarla ve dünyanın önde gelen süper yat ve lüks konaklama tasarımcılarından bazılarıyla ortaklaşa tasarlanan dört yenilikçi gemiden oluşan filomuz, alan, seçenek, mahremiyet, rahatlık konfor ve zarafet sunuyor. Ayrıca, temel farklılaşma noktalarımızdan biri, küresel seyahat danışmanı topluluğumuzu nasıl desteklediğimizdir. Bekleme süresini tamamen kaldırarak, kontrolü seyahat ortaklarımıza bırakmak istedik” dedi.

Seyahat Liderleri Başkanı John Lovell, “Explora Journeys 'Randevuya Göre' hizmeti, markanın mevduatlar ve alınan nihai ödemeler üzerinden danışmanlara komisyon ödeyecek olan ilk sürekli komisyon programı ile birlikte sektördeki ilk, cesur girişimlerden biridir. Bunlar ve diğerleri, Travel Leaders Group'un markaya 'tercih edilen' bir statü verilmesi gerektiğini belirleyen kilit faktörlerdi. Bu nedenle, özellikle tercih edilen ortaklar listemize Explora Journeys'i katmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

‘Randevuya göre' seyahat danışmanlarına her zaman değerli müşterileri için görüşmek ve rezervasyon yapmak için bir randevu planlama seçeneği sunmak üzere süresiz olarak sürdürülecek. Alternatif olarak, markanın resmi satış açılışını takiben, Seyahat Danışmanları özel bir Deneyim Merkezi numarasını arayabilecek veya Explora Journeys'in web sitesinden "ara" seçeneğine tıklayabilecek.

Seyahat danışmanları, Travel Advisors (explorajourneys.com) adresini ziyaret ederek randevuları için kayıt yaptırabilirler.

gemi-137.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim