• BIST 9491.27
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 21 °C

Erkan Dereli, Denizcilik Federasyonu Başkanlığı'na seçildi

Erkan Dereli, Denizcilik Federasyonu Başkanlığı'na seçildi
Kapt. Atilla Kocataş'ın Divan Başkanlığı'nı yaptığı Denizcilik Federasyonu 3. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı Elite Hotel Dragos’ta yapıldı.

Denizcilik Federasyonu 3. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı Elite Hotel Dragos’ta yapıldı. 28 Mart 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilen toplantıda açılışı Denizcilik Federasyonun 2. Dönem Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Müh. Ahmet Hamza yaptı. Ardından Divan Kurulu oluşturuldu.

Divan Kurulu, Kapt. Atilla Kocataş Divan Başkanı, Kapt. Kader Terzi Divan Başkan Yardımcısı, Kapt. Alper Demircan ve Kapt. Tamer Azgın Katip Üye olarak seçildi. Divan Başkanı Kapt. Atilla Kocataş katılımcıları saygı duruşuna davet etti ve ardından İstiklal Marşı okundu. Gündem maddelerinin okunması ve kabul edilmesinin ardından, ilk olarak Denizcilik Federasyonu 2. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Bülend Temur kürsüye geldi ve katılımcıları selamladığı konuşmasının ardından Faaliyet Raporunu okudu.

STÖ TEMSİLCİLERİ SÖZ ALDI

Divan Başkanı Kapt. Atilla Kocataş öncelikle misafir kuruluşların temsilcilerine daha sonra ise Federasyon kurucusu sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine söz verdi. Toplantıda sırasıyla; İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Tahir Sarıoğlu, TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Feramuz Aşkın, TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Hakkı Toros, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Sinem Dedetaş, Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Salih Zeki Çakır, İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Baybora Yıldırım, Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Birol Bayrakdar, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. İsmail Akpınar, İstanbul Deniz Otobüsleri Kaptan ve Başmühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Atilla Dikbayır, Deniz Trafik Operatörleri Derneği temsilcisi Kapt. Tamer Azgın, Tüm Denizciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Korkmaz, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orçun Erbayraktar ve Yelkenli Gemide Eğitim Derneği adına Kapt. Refik Akdoğan yaptıkları konuşmalarda, geçmiş dönem yönetim kurulunu kutladılar ve yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar dilediler.

Bilanço ve Tahmini Bütçe ile Denetleme Raporunu Denizcilik Federasyonun 2. Dönem Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Kapt. Cem Yılmaz okudu. Raporların okunmasının ardından değerlendirme konuşmaları yapıldı. Konuşmalar sonrasında oylama yapıldı, raporlar oy birliği ile kabul edildi. Yönetim Kurulunun ibra edilmesinin ardından Denizcilik Federasyonu 2. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Bülend Temur kürsüye gelerek, bir teşekkür konuşması yaptı. Toplantıda son olarak TMMOB GEMİMO Onursal Başkanı Müh. Erkan Dereli de bir konuşma gerçekleştirdi.

Yapılan kapalı oylama neticesinde 15 kişiden oluşan yönetim kurulu belli oldu. 6 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında ise görev dağılımı yapıldı. 

DENİZCİLİK FEDERASYONU YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dereli

Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Bülend Temur

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alaattin Yıldırım

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A.İlker Meşe

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Olcay Özgürce

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Karabüber

Genel Sekreter Ahmet Hamza

Genel Sekreter Yardımcısı Tuğsan İşiaçık Çolak

Muhasip Üye Alper Demircan

Muhasip Üye Yardımcısı Kamil Mamat

Üye Ertan Gençay

Üye Cemalettin Şevli

Üye Kayhan Altuğ

Üye Koray Karagöz

Üye Gürkan Akar

erkan-dereli_denizcilik_federasyonu_1-004.jpg

bulend-temur_denizcilik_federasyonu_2-004.jpg

ahmet-hamza_denizcilik_federasyonu_03-004.jpg

denizcilik_federasyonu_3-001.jpg

denizcilik_federasyonu_4-001.jpg

denizcilik_federasyonu_5.jpg

denizcilik_federasyonu_6.jpg

denizcilik_federasyonu_7.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim