• BIST 8727.4
  • Altın 2233.211
  • Dolar 32.3346
  • Euro 35.1091
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 10 °C

Ekonomik tatile cazip alternatif: Cruise seyahati!

Ekonomik tatile cazip alternatif: Cruise seyahati!
Cruise seyahati sanıldığının aksine pek çok tatil seçeneği arasında fırsatlarıyla öne çıkmaya başladı. 7 gecelik kişi başı yurtdışı cruise turu; 820 Euro başlayan fiyat seçenekleriyle yurt içindeki bir tatile göre çok daha ekonomik kalıyor.

Yurtdışında geçireceğiniz 7 gecelik uçak dahil cruise turlarında; diğer tatil seçeneklerine göre bütçeye dost fiyatlar bulmak mümkün. Marsilya, Ibiza’lı 7 gecelik Akdeniz turunda kişi başı fiyatlar 820 Euro’dan (Yaklaşık 5 bin lira); 9 gecelik Karayipler turunda ise 6.2 bin liradan başlıyor. 3 gecelik Vizesiz ve Her şey Dahil Yunan Adaları turu 359 Euro yani yaklaşık 2 bin liradan başlayan kabin seçenekleriyle gezginleri bekliyor. 

Cruise seyahati sanıldığının aksine pek çok tatil seçeneği arasında fırsatlarıyla öne çıkmaya başladı. 7 gecelik kişi başı yurtdışı cruise turu; 820 Euro yani yaklaşık 5 bin liradan başlayan fiyat seçenekleriyle yurt içindeki bir tatile göre çok daha ekonomik kalıyor. Gücünü ve tecrübesini turizm ve denizcilik sektöründeki 50 yıllık köklerinden alan Karavan Cruises; dünya denizlerindeki ve nehirlerindeki gemi turlarını tek adreste Türk gezginlerine sunuyor. Gemi seyahatlerini araştırmanın, kıyaslamanın ve rezervasyon yapmanın en kolay yolu karavancruises.com’da 2019 cruise turlarıyla ilgili erken rezervasyon ve fırsat seçeneklerini yakalamak mümkün. Sitede Yunan Adaları, Akdeniz, Uzak Denizler, Kuzey Avrupa deniz turları ve nehir turları destinasyonları öne çıkıyor. Cruise turları tam pansiyon konaklama ve yiyecek içecek hizmetinin yanı sıra gece şovlarından spa’ya, animasyonundan kara turlarına, hobi kurslarından free shop’a, casino’dan tematik havuzlarına kadar zengin ve seçkin hizmetleriyle büyük otellere en cazip alternatif.

İki bin liradan başlayan fiyatlarla Yunan Adaları

Örneğin Karavancruises.com’da 3, 4 ve 7 gecelik alternatiflerle sunulan Vizesiz ve Her Şey Dahil Yunan Adaları cruise turları 359 Euro’dan yani 2 bin liradan başlıyor. Mikonos ve Santorini’de 1 gece konaklamalı turların rotasında Atina, Mikonos, Rodos, Santorini, Girit, Milos ve Patmos var.

Marsilya, Napoli, Ibiza’lı Akdeniz turları 5 bin liradan başlıyor

Karavancruises.com’un en ilgi çeken turlarından biri de Akdeniz cruise turları. Uçaklı paket gemi turlarında kişi başı fiyatlar 820 Euro ile 1149 Euro’dan başlayan seçeneklerle sunuluyor. THY uçuşu ile başlayan turların rotası seçeceğiniz gemi turuna göre değişmekle birlikte; gezilecek kentler arasında Marsilya, Palma del Mallorco, Ibiza, Napoli, Savona, Napoli, Roma, Cagliari, Oblia, Floransa, Cebelitarık, Provence yer alıyor. 

11 gecelik Kuzey Avrupa turu 10 bin liradan başlıyor

Kuzey Avrupa cruise turlarında ise 7 gecelik uçaklı paket fiyatları 997 Euro veya 1299 Euro’dan başlayan seçeneklerle değişirken; 11 gecelik tur 1699 Euro, 12 gecelik tur ise 2.049 Euro’dan başlıyor. Kuzey Avrupa rotasında Hamburg, Kiel, Kopenhang, Flaam, Haugesund, Goteburg, Bergen, Stavanger, Stocholm, Helsinki, Amsterdam, St. Petersburg, Tallinn, Berlin, Oslo, Edinburg, Londra, Belfast, Glasgow, Dublin, Southampton gibi kent ve limanlar yer alıyor. Rota, seçeceğiniz tura göre değişiyor.

Karayipler’e 9 gecelik cruise turu 6.2 bin liradan başlıyor

Seçmek istediğiniz rota Uzak Denizler ise; Karavancruises.com’da yine çeşitli fiyat alternatifleriyle gemi turlarını bulmak mümkün. Miami, Florida, Haiti, Nassau, Porto Rico’yu kapsayan uçaklı paket Karayipler turlarında 8 gecelik tur için Miami’de 1 gece 4 yıldızlı otel konaklaması dahil kişi başı 1264 Euro; 9 gecelik tur için ise 6 bin 200 lira ödemek yeterli. Uzak denizlerden Japonya kıyıları ilginizi çekiyorsa 11 gecelik uçaklı cruise turunun kişi başı fiyatları 1642 Euro’dan başlıyor. İkinci kişi için yüzde 50 indirim uygulanan bu turun rotasında Hong Kong, Okinawa, Kyoto, Kobe, Kochi var.

Cruise’la 5.4 bin liraya uçak dahil 7 gecelik Avrupa nehir turu

Bavul açıp kapamadan her gün yeni bir limana uyanılan cruise seyahatleri arasında uçaklı paket nehir turları için de alternatifler var. Karavancruises.com’da cruise seyahatinin dillere destan rotalarından biri olan Volga, Ren, Tuna, Dinyeper nehir turlarıyla ilgili güncel bilgileri de bulmak mümkün. Nehir turları ise Kiev, Zaparijya, Herson, Vilkovo, Odessa rotası için 890 Euro’dan başlayan fiyatlarla cruiser’lara sunuluyor. Amsterdam, Rotterdam, Gent, Brüksel, Antwerp, Dordrect rotasını kapsayan turun fiyatı ise 990 Euro’dan başlıyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim