• BIST 9879.45
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 28 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 20 °C

Dünya Denizcilik Günü Etkinlik Bayrağı, Panama'ya devredildi

Dünya Denizcilik Günü Etkinlik Bayrağı, Panama'ya devredildi
'Denizcilik, Dünya İçin Vazgeçilmezdir' temasıyla IMO ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği sona erdi. Türkiye, Dünya Denizcilik Günü Etkinlik Bayrağını Panama'ya devretti

'Denizcilik, Dünya İçin Vazgeçilmezdir' temasıyla Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği, Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın konuşmasıyla sona erdi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği Bayrağını Panama Denizcilik Bakanı Jorge Barakat Pitty devrederek başarılar diledi.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte kapanış konuşmasını yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bu yıl Türkiye'de düzenlenen IMO Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliğinin başarısının altında IMO Genel Sekreteri Kitack Lim'in ve konuk bakanların katılımının yanı sıra, Bakanlık yetkililerinin fedakarca çalışmasının yattığını anlattı. 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ekip ruhunun önemine dikkat çekerek, "Ekibinizle birlikte çalışırsanız olumlu sonuçlar almanız kaçınılmazdır. Benim avantajım bakanlığı denizci bir bakandan devralmış olmamdır. Bunun da ötesinde değerli başbakanımız bize dostlar bıraktı, böyle bir avantajımız var. Birliktelik denizciliğin olmazsa olmaz taraflarından biridir. Ekip ruhuyla çalışırsak elbette Türkiye'de başarılı oluruz. Siz değerli dostları denizci bir ülke olan Türkiye'de umarım iyi memnun ayrılıyorsunuz dur. Gittiğiniz yerdeki herkese Türkiye'den selam götürün. Sağlıkla gidin, yolunuz açık olsun" diyerek sözlerini noktaladı. 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın daha sonra Bakanlık yetkililerinin fedakarca çalıştığını belirterek ekip adına Bakanlık Müsteşarı Suat Hayri Aka ve Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli'yi sahneye aldı kendilerine  IMO tarafından Bakanlığa takdim edilen plaketi kendileriyle beraber tüm emeği geçenlere ithaf etti. Bakan Arslan ayrıca etkinlik sponsorlarıyla bir anı fotoğrafı çektirerek kendilerine teşekkür etti.

dunya_denizcilik_gunu_yan_etkinliği_bayrak_teslimi_turkiye_panamaya_teslim_etti_denizhaberajansi_1.jpgdunya_denizcilik_gunu_yan_etkinliği_bayrak_teslimi_turkiye_panamaya_teslim_etti_denizhaberajansi_2.jpgdunya_denizcilik_gunu_yan_etkinliği_bayrak_teslimi_turkiye_panamaya_teslim_etti_denizhaberajansi_4.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim