• BIST 13913.9
  • Altın 6696.47
  • Dolar 48.6324
  • Euro 56.1905
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 24 °C
  • Çanakkale 26 °C

Donmak üzere olan 3 bin 500 deniz kaplumbağası kurtarıldı

Donmak üzere olan 3 bin 500 deniz kaplumbağası kurtarıldı
ABD’nin Teksas eyaletinde etkili olan kış fırtınası nedeniyle donma tehlikesiyle karşı karşıya kalan 3 bin 500 deniz kaplumbağası koruma altına alındı.

ABD’nin güneyinde etkili olan kötü hava şartlarının en kötü etkilediği Teksas eyaletinde donmak üzere olan 3 bin 500 deniz kaplumbağası, kapalı bir tesiste koruma altına alındı.

BİRÇOK YETİLERİNİ KAYBETTİLER

Hayvanları koruma derneklerinin çalışmalarıyla koruma altına alınan kaplumbağaların, düşük sıcaklıklarda vücut ısılarının düşmesiyle yeme, içme ve yüzme yetilerini kaybettikleri ifade edildi.

Hayvanları Koruma Dernekleri donma tehlikesiyle karşı karşıya kalan binlerce kaplumbağları plastik kaplara yerleştirdi.

Öte yandan, Teksas eyaletinde kış fırtınası nedeniyle toplam can kaybının 21’e ulaştığı duyuruldu. Eyalet genelinde milyonlarca kişi, dükkan ve iş yeri olumsuz hava şartları nedeniyle elektriksiz kalmıştı.

caretta_1-021.jpgcaretta_4-009.jpgcaretta_3-014.jpgcaretta_2-021.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim