• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 20 °C

Dologh, İzmir DTO Meclis Başkan Adayı

Dologh, İzmir DTO Meclis Başkan Adayı
Denizcilerin sektörün sorunlarını görüşmek üzere Kuşadası’nda yaptığı toplantıda Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dologh adaylığını açıkladı.

Denizcilerin sektörün sorunlarını görüşmek üzere Kuşadası’nda yaptığı toplantıda Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dologh adaylığını açıkladı.

Dologh, Mayıs’ta yapılacak seçimde meclis başkanlığına talip.  Dologh, “30 yıldır edindiğim bilgi ve birikimlerimi meclis başkanlığı makamında arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum” dedi.

Deniz Ticaret Odası'nda (DTO) 12 dönem başkan, 12 dönem başkan yardımcısı olarak 24 yıl hizmet veren, yaklaşık 30 yıldır denizcilik sektöründe yer alan Geza Dologh, 16 Mayıs'taki seçimlerde yönetim kurulu başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. Dologh, meclis başkanlığına ise yeşil ışık yaktı.

Dologh, "Ben yönetim kurulu başkanlığına aday değilim. Odadaki arkadaşlarım bana 'Sen bu işin duayenisin. Bize yol göstermen lazım. Denizciliğe verdiğin emeği meclis başkanlığı ile taçlandır' diyorlar. 30 senedir denizciliğin içindeyim. 12 senesi başkan yardımcısı, 12 senesi başkan olarak 24 senedir odaya, denizciliğe hizmet ettim. Meclis başkanlığı temsili bir görev. Bu göreve adayım" dedi.

DTO İzmir Şubesi'nde yönetim kurulu başkanlığına adaylığını koyan Yusuf Öztürk ise Geza Dologh'un denizcilik için yaptıklarını unutmayacaklarını söyledi.

Öztürk'ten destek

Öztürk, "Dologh, çok değerli bir insan. Onun bıraktığı yerden çıtayı daha da yükseltmek için elimizde gelen her şeyi yapacağız. Dologh'un bu şekilde düşünmesi, sektör açısından bir kazanç. Geza Dologh bir değerdir. DTO'ya çok emekleri geçti. Hala kendisinden faydalanabileceğimiz konular var. Dolayısıyla ben ve diğer başkan adayları meclis başkanlığı için onu destekleyeceğiz" dedi.

DTO İzmir Şube Başkan Yardımcısı Bülent Onural ise yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. Onural, hafta sonuna kadar karar verip kamuoyuna açıklayacağını söyledi.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Müh.Kaptan Refik Akdoğan
19 Nisan 2013 Cuma 10:58
Gözünüz doymadı mı artık?
Sayın Denizci ve Denizciler, Sayın Dologh hakkında böyle konuşmanızı şiddettle kınıyorum. Demokraside hizmet yarışl kutsaldır.Bırakın, çekin gidin, gençlere yeriniz terk edin, gözünüz doymadı mı demekle hiçbir yere varılmaz. Sayın Dologh'u tanımam, yaptığı hizmetleri de bilmem ama şunu çok iyi tahmin edebiliyorum ki Sayın Dologh oda başkanlığı yaparken kendi işlerini ihmal ediyor ve bel ki de özel hayatına yeterince zaman ayıramıyordur. Gençlerden bu işe elyak birisini tanıyorsanız onu teklif edin ve yarışmaya katılsın. Bu yerler fazilet yarış yerleridir. Öyle onın bunun çekil, git demesiyle kişilik sahibi olan hiç kimse seçişlerek geldiği yeri bırakmaz ve bırakmamalıdır da.Allah selamet versin. www.refikakdogan.com
24.133.110.255
denizci
18 Nisan 2013 Perşembe 00:22
Genç denizciler neredesiniz ?
Yeter be, gözünüz doymadı mı hala ? Çekin gidin, Türkiye'de başka adam mı kalmadı. Gençler gelsin artık işbaşına. Gençler çıkın ortaya, aday olun, haydi işbaşına.
88.253.23.8
DENİZCİLER
12 Nisan 2013 Cuma 00:51
YETER ARTIK
Sn.Geza yeter artık, Özden Hn. gibi istifa edip gençlere bırakın.
78.179.31.15
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim