• BIST 9329.08
  • Altın 4082.604
  • Dolar 38.161
  • Euro 43.5195
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 28 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 28 °C
  • Çanakkale 22 °C

Dennis Kasırgası 32 Can Aldı

Dennis Kasırgası 32 Can Aldı
Karayipler bölgesinde etkili olan Dennis kasırgası nedeniyle Haiti'de 32 kişinin öldüğü, 100'lerce kişinin kayıp olduğu bildirildi.
BM yetkilileri kasırga nedeniyle Haiti'nin güney kesiminde sel ve toprak kaymaları meydana geldiğini, ağaçların köklerinden sökülüp evlerin üzerine düştüğünü ve bir köprünün çöktüğünü belirtti.
 
Grand Goave - Karayipler bölgesinde etkili olan Dennis kasırgası nedeniyle Haiti'de 32 kişinin öldüğü, 100'lerce kişinin kayıp olduğu bildirildi. BM yetkilileri kasırga nedeniyle Haiti'nin güney kesiminde sel ve toprak kaymaları meydana geldiğini, ağaçların köklerinden sökülüp evlerin üzerine düştüğünü ve bir köprünün çöktüğünü belirtti. Kasırga nedeniyle daha önce de Küba'da 10 kişi ölmüştü. 
(HaberX)
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim