• BIST 9645.02
  • Altın 2409.257
  • Dolar 32.5591
  • Euro 34.7092
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 15 °C

DEFMED 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

DEFMED 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi
DEFMED 7. Olağan Genel Kurulu, Bayraklı Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Orçun Erbayraktar, Genel Kurul’da yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (DEFMED) 7. Olağan Genel Kurulu toplantısı İzmir Bayraklı’da bulunan Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.

Toplantıda Saygı Duruşu’nun ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyetinin seçimi gerçekleştirildi ve divana tutanakları imza yetkisi verildi.

Kurucu Üye Emrah Gezgin Başkanlığı’nda oluşturulan divan heyetinde Hakkı Deniz Başkan Yardımcısı, Kurucu Üye Murat Koçer ise Yazman olarak yer aldı. Tüzük Değişikliği ve Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) Delegeleri Seçimi maddelerini içeren ek madde talepleri Divan Heyeti’ne iletildi ve oylanarak gündeme ilave edildi.

DEFMED Yönetim Kurulu Başkanı Orçun Erbayraktar, ilgili döneme ilişkin yönetim kurulu faaliyetleri ve hesap raporları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Erbayraktar tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından Denetim Kurulu adına söz alan Erkan Gökerkan, yönetim kurulunun ilgili döneme ait faaliyetlerinin ve finansal raporlarının mevzuata uygun olduğunu ve bir uygunsuzluk bulunmadığını belirten raporların sunumunu gerçekleştirdi.

Ardından sırasıyla Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporlarının ayrı ayrı oylanarak ibrası, gündeme eklenen maddelerin görüşülerek oylanması, asil ve yedeklerden oluşan yeni yönetim kurulu üyelerinin oylanması ve seçimi faaliyetleri gerçekleştirildi. Oylamadan sonra dilek ve temennilerin paylaşıldığı kurul, kapanış ve tutanakların imzalanması ile tamamlandı.

Gerçekleştirilen seçim sonucunda önceki dönem DEFMED Yönetim Kurulu Başkanı Orçun Erbayraktar’ın sunduğu liste DEFMED Yönetim Kurulu olarak oy birliği ile seçildi. Seçimin ardından söz alan Erbayraktar, Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerini haziruna tanıttı ve Eski Yönetim Kurulu üyelerinden Onur Akdaş, Deniz Kıran, Tolga Karpat ve Burçin Peker’e derneğe olan katkıları için teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.

Genel Kurulun desteği ve alkışları arasında görevi devralan yeni yönetim kurulu, seçim sonrasında tebrikleri kabul etti.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

ASİL

Orçun Erbayraktar

Bülent İbik

Ahmet Özgür Alemdağ

Burak Gültekin

Aylin Kurtulan

Mustafa Aslan

Gülgün Dede

Nergis Özispa

Mehmet Melih Cen

İbrahim Evren Alp

Seda Ceylan Şen

YEDEK

Ulaş Emiroğlu

Ender Mert Eyigün

Gülsüm Güneşen Yıldız

Fadime Ünen

Dinçer Şimşek

Mehmet Kutsi Başsarıoğlu

Dilek Efe

Ufuk Demircan

Umut Yalçın

İbrahim Toktaş

Gencay Türkmen Kuru

DENETLEME KURULU ÜYELERİ

Soner Esmer

Tolga Karpat

Onur Akdaş

Kerem Kalpaklı

Mehmet Atılgan

Burçin Peker

defmed_1-002.jpgdefmed_2-002.jpgdefmed_3-002.jpgdefmed_4-002.jpgdefmed_5-002.jpgdefmed_6-002.jpgdefmed_7-002.jpgdefmed_8-002.jpgdefmed_9-002.jpgdefmed_10-002.jpg

whatsapp-image-2021-04-07-at-22.37.33.jpeg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim