• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 15 °C

CKYH rotalarda değişime gidiyor

CKYH  rotalarda değişime gidiyor
Cosco, ‘K’ Line, Yang Ming ve Hanjin Shipping yaptığıkları ortak açıkalamada, Asya – Kuzey Avrupa ve Asya – Akdeniz ticaret rotalarını yeniden düzenlediklerini belirtti.

CKYH “Green Alliance” birliğine ismini veren Cosco, ‘K’ Line, Yang Ming ve Hanjin Shipping yaptığıkları ortak açıkalamada, Asya – Kuzey Avrupa ve Asya – Akdeniz ticaret rotalarını yeniden düzenlediklerini belirtti.

Açıklamaya göre, Green Alliance nisan başından itibaren NE2, NE3, NE6 ve NE7 kodlu rotalarıyla Asya – Kuzey Avrupa rotasını, MD1, MD2, MD3 rotalarıyla da Asya – Avrupa limanlarına çalışacak.

Birliğin sözcülüğünü yapan ‘K’ Line’ ise, CKYH, NE1 rotasını durdurdu ve 2012 ekiminde durdulan NE4 rotasını tamamen iptal edildiğini açıkladı. Şirketler NE1, ve NE4 rotalarında bulunan limanlara uğraması için yeni hizmetler oluşturacak.

‘K’ Line açıklamasında “CKYH – the Green Alliance, sektörde sahibi olduğu en yüksek, zamanında teslim oranlarını koruyacak ve müşterilerine kaliteli hizmet sunmaya devam edecektir” ifadeleri de kullandı. Yapılan değişimlerden etkilenen ve yenilenen rotaların liman rotasyonları ise şöyle;

Asya – Kuzey Avrupa Hattı:

NE2 rotası: Xiamen, Kaohsiung, Shenzhen-Yantian, Singapore, Rotterdam, Hamburg, Felixstowe, Antwerp, Port Said, Singapur, Hong Kong ve Xiamen.

NE3 rotası: Xingang, Dalian, Qingdao, Şanghay, Ningbo, Singapore, Rotterdam, Felixstowe, Hamburg, Antwerp, Hong Kong ve Xingang.

NE6 rotası:Xingang, Kwangyang, Busan, şanghay, Xiamen, Shenzhen-Yantian, Singapur, Algeciras, Hamburg, Rotterdam, Le Havre, Algeciras, Singapur, Shenzhen-Yantian, Hong Kong ve Xingang.

NE7 rotası:Ningbo, Şanghay, Guangzhou-Nansha, Hong Kong, Singapore, Hamburg, Rotterdam, Felixstowe, Antwerp, Singapur, Guangshou-Nansha, Shenzhen-Yantian, Kaohsiung ve Ningbo.

Asya – Akdeniz Hattı:

MD1 rotası: Qingdao, Şanghay, Ningbo, Shenzhen-Yantian, Hong Kong, Guangzhou-Nansha, Singapur, Pire, La Spezia, Genoa, Barcelona, Valensiya, Pire, Singapur, Hong Kong ve Qingdao.

MD2 rotası: Ningbo, Şanghay, Xiamen, Kaohsiung, Hong Kong, Shenzhen-Yantian, Singapur, Port Said, Ashdod, Cenova, Barcelona, Marseilles-Fos, Port Said, Singapur, Hong Kong ve Ningbo.

MD3 rotası: Busan, Şanghay, Ningbo, Hong Kong, Shenzhen-Yantian, Singapur, Port Said, Napoli, Livorno, La Spezia, Port Said, Singapur, Ho Chi Minh, Hong Kong, Shenzhen-Yantian ve Ningbo.

Deniz Haber Ajansı - Ahmet ÖZDÜZGÜN

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim