• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 13 °C

Cengiz küfür etti, Koloğlu tasdik etti

Cengiz küfür etti, Koloğlu tasdik etti
Yolsuzluk soruşturmasında Sabah-ATV satışıyla ilgili iş adamları Mehmet Cengiz ve Celal Koloğlu arasında geçen konuşmaların yer aldığı tapeler basına yansıdı. Tapelerde 'Bu milletin a...na koyacağız' şeklindeki sözler yer alması dikkat çekti.

MEHMET CENGİZ TÜRK MİLLETİNE KÜFÜR ETTİ, CELAL KOLOĞLU TASDİK ETTİ

Yolsuzluk ve Rüşvet soruşturmasında, Sabah-ATV satışıyla ilgili iş adamları Mehmet Cengiz ve Celal Koloğlu arasında geçen konuşmaların yer aldığı tapeler basına yansıdı.

Tapelerde Türk Milletine yönelik, 'Bu milletin a...na koyacağız' şeklindeki sözler yer alması tepkiyle karşılandı.

ATV VE SABAH'IN SATIŞI ŞAİBELİ

Yolsuzluk ve Rüşvet soruşturması kapsamında mahkeme kararıyla dinlenen telefon konuşmaları internete düştü. Mahkeme kararıyla yapılan dinlemeler olduğu ileri sürülen kayıtlarda, Sabah Gazetesi ve ATV'nin nasıl alındığı, devlet ihalesi alan işadamlarının, bir havuza salma adı altında 600 milyon dolar para aktardığı anlatılıyor.

"Twitter'da "haramzadeler" adlı hesaptan yayınlanmaya başlanan tapelerde, yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında, kamuoyuna yansımayan birçok ayrıntının yer aldığı ileri sürülüyor.

Bunlarda biri de Kolin İnşaat'ın sahibi Celal Koloğlu ve Cengiz İnşaat'ın sahibi Mehmet Cengiz arasındaki telefon görüşmelerinde Türk Milletine galiz küfürler ile hakaret edilmesi dikkat çekiyor.

NAZLI ILICAK, MEHMET CENGİZ'E TEPKİ GÖSTERDİ

Son günlerde yayınladığı ses kayıtları ve belgelerle adından söz ettiren Haramzadeler Türkiye gündemini sarsarken, söz konusu Twitter adresinden paylaşılan bilgi ve belgelere, bir tepki de gazeteci Nazlı Ilıcak’tan geldi. AK Parti iktidarı süresince aldığı ihaleler ile öne çıkan Cengizler İnşaatın sahibi Mehmet Cengiz'e ait olduğu iddia edilen konuşmalarda, Cengiz’in vatandaşlara yönelik hoş olmayan ve küfür içeren cümleler kullanması üzerine Ilıcak "Hem ihaleleri kapıyorsun, hem millete neden küfrediyorsun" ifadelerini kullandı.

nazli_ilicak_twitter.jpg

YOLSUZLUK VE RÜŞVET OPERASYONU'NDA KAYDA ALINAN 60 SAYFALIK TELEFON DİNLEME TAPELERİNDE, MEHMET CENGİZ'İN TÜRK MİLLETİNE KÜFÜR ETTİĞİ VE CELAL KOLOĞLU'NUN TASDİK ETTİĞİ KONUŞMA METNİNİN BÖLÜMÜ VE SES KAYDI AYNEN ŞÖYLE;

tape_kologlu_cengiz.jpg


www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
EKREM KURT
20 Şubat 2014 Perşembe 13:19
NASİPSİZLER
İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAYANI VE ONUN DESTEKLEDİĞİ DÜZENİ ANCAK LANETLİYORUM.
212.156.86.106
Ertuğrul Şantürk
12 Şubat 2014 Çarşamba 11:48
Millete kurulan tuzaklar bozuluyor
dikkat bu milletin anasına küfreden alçaklar (biri küfrediyor ötekide alçakca tasdik ediyor) öncesinde katolik nikahı yaptıklarını söylüyorlar, dolaysıyla % 99 u müslüman türk milletini düşman olarak görmeleri ve küfretmeleri ne olduklarını açıkça ortaya koyuyor, Allah bu millete hainlik edenlerin tuzaklarını bozmayı murat ettiyse buna kimse engel olamaz, az kaldı 30.03.2014 de bakalım seçim sonuçlarını görünce bunlar nereye kaçacaklar? Belki de şimdiden hazırlıklarını yapıyorlar...
78.189.102.34
gökhan 55
11 Şubat 2014 Salı 23:15
şerefsiiiiz
milleti sömürüp bide arkasından küfür eden dengesizzz azıcık adamsan çıkda bir kişinin yüzüne söyle yaratık herif mesela eti bakır işletmesindeki sendika çadırına gel ve sölede noluyor bakalım şerefsiz herif
78.163.83.188
namık durmuş
11 Şubat 2014 Salı 17:57
vatanın ekmeği
yazıklarolsun bu kvvatlara bunu bırakırsak
88.228.130.246
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim