• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 15 °C

Celestyal Cruises, İstanbul’a geri dönüyor

Celestyal Cruises, İstanbul’a geri dönüyor
Celestyal Cruises gemileri, Ekim'de İstanbul’a geri dönüyor. Celestyal Crystal’in İstanbul ve Çanakkale’den sonraki rotası Volos, Girit, Santorini, Mikonos ve Atina olacak.

Yunan Adaları ve cruise keşfini Türk tatilcilere sevdiren Celestyal Cruises, 2019 kruvaziyer sezonuna Eklektik Ege turlarıyla damga vuracak.

Ekim ayında başlayacak olan Eklektik Ege turlarında 3 yeni liman öne çıkıyor. Yeni limanlardan ikisi Türkiye’den İstanbul ve Çanakkale. Böylece son yıllarda büyük gemilerin gelmediği İstanbul limanı; Celestyal Cruises’un bu turuyla yeniden kruvaziyerlerin rotasına girerken Çanakkale de Gelibolu ve Truva efsanesiyle yabancı kruvaziyer turistlerinin ilgi odağı olacak.

"TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR HUB HALİNE GELİYOR"

Celestyal Cruises Türkiye Temsilcisi Özgü Alnıtemiz, uluslararası kruvaziyer şirketi Celestyal Cruises’un bu yeni hamlelerle Türkiye ayağını daha da güçlendireceğini söyledi.

Alnıtemiz, “Celestyal Cruises, İstanbul’a geri dönüyor. 2019 içinde İstanbul’a düzenli sefer yapan tek kruvaziyer firması olacağız. 2020 itibarıyla İstanbul’a seferlerimiz artacak. Çanakkale de İstanbul çıkışlı Eklektik Ege turlarında ikinci liman olacak. Türkiye 3. havalimanıyla birlikte önemli bir hub haline geliyor. Dolayısıyla yerli misafirlerimiz kadar yabancı misafirlerimizde de ilgi artıyor. Kruvaziyer sektörünün önemli bir temsilcisi olarak bu gelişmeleri görüyor ve planlamalarımızı ona göre yapıyoruz. Celestyal Cruises döviz girdisi sağlayan bir şirket. Hedefimiz, daha çok turisti Türkiye limanlarıyla buluştururken daha çok Türk tatilciye de cruise tecrübesini yaşatmak. Bu bilinçle sezon çalışmalarımızı çok yönlü sürdürüyoruz” dedi.

İLK TUR 22 EKİM’DE

Eklektik Ege rüzgarıyla İstanbul’a geri dönen Celestyal Cruises, bu turda misafirlerini Volos’la da tanıştıracak. Celestyal Crystal ilk Eklektik Ege turu için 22 Ekim’de İstanbul’dan çıkış yapacak. 7 gecelik turda 6 liman gezilecek.

Çanakkale’de Gelibolu yarımadası ve Truva keşfinden sonra Yunanistan’da Volos, Celestyal Crystal’in durağı olacak. Burada dev kayaların üzerine kurulan ve Unesco listesinde bulunan Meteora Manastırı ziyaret edilecek. Celestyal Crystal’in sonraki rotasında sırasıyla Girit, Santorini, Mikonos ve Atina var. Eklektik Ege turları, 19 Kasım’a kadar her Çarşamba günü İstanbul’dan yolcularını alarak gerçekleşecek.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim