• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 19 °C

Caner Arseven, 450 gün rapor almış

Caner Arseven, 450 gün rapor almış
Salih Orakcı'nın büyük emek harcayarak atamasını gerçekleştirdiği Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı Caner Arseven'in 450 gün rapor alarak işe gelmediğini Aktüeldeniz internet sitesi manşetine taşıdı.

Salik Orakcı'nın prensi Caner Arseven, 450 gün rapor almış

Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakcı'nın büyük emek harcayarak atamasını gerçekleştirdiği Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı Caner Arseven'in 450 gün rapor alarak işe gelmediği iddiasını, Aktüeldeniz internet sitesi, isim vermeden "Kim Bu Bürokrat" başlığıyla manşetine taşıdı.

Aktüeldeniz internet sitesi, Denizcilik Müsteşarlığı Antalya Bölge Müdürlüğü görevinden alınarak İstanbul Liman Başkanlığı emrine verilen Caner Arseven'in bu göreve başlamadan, Akdeniz Üniversitesi'nden 450 gün rapor aldığını ortaya çıkardı.

Aktüeldeniz internet sitesi, geçen ay içinde Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Caner Arseven ile ilgili isim vermeden, "Ne oldu da 450 günlük rapor dolmadan bu göreve başladın, Geçmiş Olsun Bürokratım" başlığıyla imalı bir şekilde haberde yer verdi.

AKTÜELDENİZ İNTERNET SİTESİNİN HABERİ

aktueldeniz_0.jpg

caner_arseven_aktueldeniz.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
asi kovboy
08 Ocak 2013 Salı 21:54
gü olur devran gene döner
way ben adam ne adammış 450 gün rapor alıp sonra yine devlette bir göreve nasıl başlar hayret yani.artık yanında eski yaverlerinide götürsünde saltanatıan orda devam etsin
95.15.178.194
ahmet
27 Ekim 2012 Cumartesi 20:01
iyilik yap, çamur atsınlar!..
ya kardeşim adam antalyada hiçbir müdürün yapamadıklarını yaptı, son derece yararlı hizmetler yaptı, adam gibi yöneticiydi, tek hatası yakın çalışma arkadaşlarını kendi eski arkadaşlarından oluşturmasıydı, onlar da bu iyiliğinin karşılığını arkadan kalleşçe hançerleyerek verdiler!.. aşağıdaki yorumların çoğunu da (ve aynı şekilde rapor haberini de yaptıranlar) bu eski can dostları yaptığından eminim.. bırakın artık adamla uğraşmayı, antalyadan yerinden yurdundan ettiniz, yetmedi mi?!..
176.42.246.193
caner ARSEVEN magdurları
19 Ekim 2012 Cuma 21:44
bu ilahi adalet degil
sayın site yetkilileri ve çalıişanları sizleri yürekten kuttluyorum yazı diziniz için elinize yüreginize saglık bu bürokrat aynen bunları yapmıştır ve burda denizcilik bölde müdüriykende birçok kişinin ekmegiyle oynamıştır yapılan valilik soruşturmasıylada suçu sabit görülüp görevden alınmıştır zaten burda görevliyken saltanatlık yaşamıştır devlettin araçları imkanları kendinin ailesinin ve bayan arkadaşının emrindeydi bu olaylara tanık olan herkesin görev yerleri degiştirildi temizlik firması arkadaşlarda işlerinden edildi burda padişahlık kurmuştu. ama valiligimiz ve adalet göz yummadı gerekeni yaptı. bu ne şimdi onun yüzünden magdur olan kişiler bu kadar zor durumlardayken bu bürokratın ödüllendirilir gibi bu göreve getirlmesi hakkmı adaletmi antalyadan ayrılmadan 450 gün raporla geçirip bu nasıl adalettki bakanlıgın ödüllendirir gibi bu göreve getirimesi bu kadar kişinin ahını alan bir bürokratı kıyı emniyeti genel müd yardımcısı yapmak bunu tüm okuyanlara soruyorum bu adaletmi...yapmayın sayın bakanım bu kadar magdur olan kişiler önce allahın sonra sizin adaletinize sıgınmıştı lütfen vicdanınoza bir sorun bu bürokrat bu ödülü hakkettimi bu kadar kişinni ahını alan işinden yerinden eden birine bu kadar sahiplenmeniz neden valilik ve adalet üstüne düşeni yaptı ama sizler ödüllendirdiniz ama şunu unutmayınki ilahi adalet birgün yerini bulacak biran önce bu yanlıştan ah almaktan vazgeçin lütfen adalete güvenimiz sonsuz sizin adalettinizede güvenmek inanmak istiyoruz biran önce caner ARSEVEN hatasını kendi adınıza düzeltmeniz dilegiyle saygılar
195.174.96.48
KARDEŞ
19 Ekim 2012 Cuma 12:02
SİZLERE NE OLIYOR ??
ALMIŞ SA ALMIŞ,ZORUNUZ NEE..HERKES RAPORLU ZATEN,ZORUNUZ NE....ZORUNUZ NE OLDUĞUNU ÖRENEMEMİŞESENİZ BAKIN....BAKIN BAKAYIM ÜLKEMİZEE DURUM NEE....NEYMİŞ RAPOR ALMIŞ TA,GİTMEMİŞTE...ANTALYADA GEÇİRMİŞ DE...NELER OLDUĞUNUZDA HABERİNİZ YOK...DEVAM EDİN BOYLE İNCİK BONCUKLARLA UĞRAŞMAYA....
81.214.71.174
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim