Kilitbahir motorlarının kullandığı iskelede bakım-onarım çalışması yapıldı. Tahrip olan ve eskiyen iskele rampası onarım çalışması başladı.
Geçtiğimiz yıllarda deniz ulaşımında iki kıtayı birbirine bağlayan kentin ikinci iskelesi olan Kilitbahir motorlarının kullandığı iskele kullanıma kapatılmıştı. Vatandaşlar yoğun bir şekilde geçiş sağlanan iskelenin neden kapatıldığına anlam veremedi. Kilitbahir motorları ve Eceabat arabalı vapurları ana iskeleden çalışmalarını yürüttü.
Edinilen bilgiye göre iskelenin koltuk barınağında yenileme çalışması başladı. Koltuk barınağı yenileme çalışmasının her hangi bir aksilik olmaması durumunda bir hafta içerisinde biteceği öğrenildi. Yenileme ve onarım çalışmaları bittiği vakit ikinci iskele tekrar kullanıma açılacak. Vatandaşlar kentte iki iskelenin de aktif bir şekilde çalışması gerektiğini belirttiler.
DENİZ HABER AJANSI































