Çanakkale'de dün öğle saatlerinde başlayan kar, gece saatlerinde etkisini arttırdı.
Fırtına ve görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle çift yönlü kapatılan Çanakkale Boğazı, transit gemi geçişlerine yeniden açıldı.
DENİZ HABER AJANSI

Çanakkale'de dün öğle saatlerinde başlayan kar, gece saatlerinde etkisini arttırdı.
Fırtına ve görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle çift yönlü kapatılan Çanakkale Boğazı, transit gemi geçişlerine yeniden açıldı.
DENİZ HABER AJANSI
GİSBİR, sıfır atık için bugün sahile iniyorGİSBİR, bugün 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında deniz ekosisteminin korunması ve sıfır atık bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla Tuzla Halk Plajı’nda kapsamlı bir çevre etkinliğine imza atıyor.
Türkiye'de de sahillerde sigara içmek yasaklanıyorSigara yasakları genişledi, plajlar da kırmızı hat kapsamına alındı. İlk uygulama Antalya'nın ünlü Lara, Belek, Çamyuva ve Beach Park’ta hayata geçecek.
Tuzla’da maaşlarını alamayan tersane işçileri işten çıkarıldıSedef Tersanesi’nde iki aydır ücretleri ödenmediği için iş bırakan Scafis taşeron firması işçilerin kartları iptal edilerek işten çıkarıldı. İşçiler, tüm ücretleri ödenene kadar tersane önündeki mücadelelerini sürdüreceklerini ilan etti.
ABD'den bir gümrük vergisi hamlesi daha! Listede Türkiye de varTrump yönetimi, zorla çalıştırma ile üretildiği iddia edilen ürünlere yönelik soruşturmayı gerekçe göstererek, Avrupa Birliği ve Kanada da dahil olmak üzere, önemli ticaret ortaklarına yüzde 10'luk gümrük vergisini yeniden uygulamayı planlıyor.
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı