• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 13 °C
  • Muğla 7 °C
  • Çanakkale 4 °C

Bolette kruvaziyer gemisi önümüzdeki yıl sefere başlayacak

Bolette kruvaziyer gemisi önümüzdeki yıl sefere başlayacak
Holland AmericaLine'dan satın alınan iki geminin parçası olan Bolette kruvaziyer gemisi önümüzdeki yıl sefere başlayacak ve güzergahlar İngiltere'yi de kapsıyor.

Carnival'ın Holland AmericaLine'dan satın aldığı Fred Olsen’in yeni kruvaziyer gemisi Bolette İngiltere’den sefere çıkacak. Holland America Line'dan satın alınan iki geminin parçası olan Bolette kruvaziyer gemisi önümüzdeki yıl sefere başlayacak ve güzergahlar İngiltere'yi de kapsıyor. Gemi, 5 Mart 2021'de İngiltere, Southampton'dan kalkarak yedi gecelik 'İskoçya ve Kuzey İrlanda' hattına çıkacak.

Bolette daha sonra Paskalya tatili sırasında Azorlar ve Madeira'ya yeniden konumlanmadan önce iki İngiltere yolculuğu daha sunacak. Gemi, FredOlsenCruises tarafından emekliye ayrıldığı için Boudicca’nıngüzergahlarını devralacak. Yolculukların çoğu Birleşik Krallık'takiDover Limanı'ndan kalkacak.

Ürün ve Müşteri Hizmetleri Direktörü ClareWard şunları söyledi:

"Yeni gemilerimiz için planlama yapmayalı uzun zaman oldu. Bu yüzden Bolette için güzergahımızı resmi olarak açıklayabilmek harika bir duygu. Misafirlerimizin tekrar yolculuğa çıkmak ve yeni gemilerimizi kendileri için deneyimlemek için sabırsızlanacaklarını biliyoruz. Artık, Birleşik Krallık'ta tatil yapmak, daha sıcak iklimlere kaçmak ya da biraz daha maceralı bir şey için, bizimle ilk tatillerini gerçekten planlamaya başlayabilirler’ dedi.

ClareWard, şöyle decam etti ‘Misafirlere destek için bahşişler ve ücretsiz ikramlar, özel yemek mekanlarıBolette'in filoya getirdiği birçok yeni ve harika yenilikler ile tesisin keyfini çıkarma konusunda onları heyecanlandırmak bizim yolumuzdur. Arkaya yaslanıp rahatlayabilecekleri ve yolculuğun keyfini bir kez daha yaşayabilecekleri artan sayıda bar ve salon var. 30 Eylül 2020 tarihine kadar Bolette yolculukları için rezervasyon yaptıran konuklar, 100 £ 'a kadar uçak içi krediden yararlanabilirler.’

Açılış sezonunda aşağıdaki güzergahlar planlandı:

5 Mart 2021'de Southampton'dan hareket eden Belfast tekne gezisi ile yedi gecelik Scenic İskoçya. Fiyatlar kişi başı £ 699'dan başlıyor.

Çağrı limanları: Southampton, İngiltere - Belfast, Kuzey İrlanda - Fingals Mağarası, Staffa Adası ile Seyir - Dutchman’sCap (Bac Mor) ile seyir - Lerwick, Shetland Adaları, İskoçya - Kirkwall, Orkney Adaları, İskoçya - Southampton, İngiltere

3 Haziran 2021'de Dover'dan kalkan 12 gecelik İzlanda Harikaları ve Vahşi Yaşam gezisi. Fiyatlar kişi başı 1.799 £ 'dan başlıyor.

Çağrı limanları: Dover, İngiltere - Reykjavík, İzlanda (geceleme) - Ísafjörður, İzlanda - Akureyri, İzlanda - Seyir Eyjafjörður, İzlanda - Hrisey ile Seyir, İzlanda - Seyðisfjörður, İzlanda - Seyir Seyðisfjörður, İzlanda - Kirkwall, Orkney Adaları - Dover , İngiltere

20 Kasım 2021'de Southampton'dan kalkan Cape Verde tekne gezisi ile 16 gecelik Fas Keşfi. Fiyatlar kişi başı 1.799 £ 'dan başlıyor.

Çağrı limanları: Southampton, İngiltere - SantaCruz, La Palma, İspanya - Mindelo, SãoVicente, Cape Verde - Praia, Santiago, Cape Verde - Porto Novo, Santo Antão, Cape Verde - Agadir, Fas - Kazablanka, Fas - Tangier, Fas - Southampton, İngiltere.

FredOlsenCruise şu anda operasyonlarını askıya aldı ve şu anda Birleşik Krallık'tan yapılan gemi seferlerinin çoğu, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı'nın uluslararası seyahatlere karşı yönlendirmesi nedeniyle Aralık ayında iptal edildi. Balmoral yolculukları 9 Aralık'a kadar, Kara Saat seferleri 22 Aralık'a kadar ve tüm Braemar seferleri 20 Mart 2021'e kadar iptal edildi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim