• BIST 13017.63
  • Altın 6678.33
  • Dolar 48.8612
  • Euro 55.693
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 21 °C

Bekir Pakdemirli: Kıyı balıkçılarına destek artacak

Bekir Pakdemirli: Kıyı balıkçılarına destek artacak
Tarım ve Orman Bakan Bekir Pakdemirli, kıyı balıkçılarına 2 yıl önce vermeye başladıkları desteklemeleri 2019 yılında arttırarak devam edeceklerini söyledi.

Fındık hasat şenliği için geldiği Ordu'da açıklamalarda bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ordu'da su ürünleri yetiştiriciliği için destek miktarını arttıracaklarını söyledi.

Pakdemirli, Ordu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere su ürünleri kontrol teknesinin hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Kıyı balıkçılarına 2 yıl önce verilmeye başlanan desteklemelerin 2019 yılında da devam edeceğini söyleyen Pakdemirli, “Diğer bölgelere göre çok daha fazla tercih edilen Ordu bölgesinde yetiştiricilik kapasitesine ilave 5 bin ton artışı veriyoruz. Ordu'ya biz burada pozitif ayrımcılık yaptık yapmaya devam edeceğiz. Kıyı balıkçılarına 2 yıl önce vermeye başladığımız desteklemeleri 2019 yılında da arttırarak devam edeceğiz” diye konuştu. 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim