• BIST 11189.5
  • Altın 5733.24
  • Dolar 42.4966
  • Euro 49.2798
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 10 °C
  • Antalya 12 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 8 °C

Ayvalık'ta lodos küçük balıkçı teknelerini batırdı

Ayvalık'ta lodos küçük balıkçı teknelerini batırdı
Balıkesir’in Edremit Körfezi’nde şiddetli lodos nedeniyle boyları 2-3 metreye ulaşan dalgalar sahil bandında bağlı olan küçük balıkçı teknelerine zarar verdi.

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde şiddetli lodos nedeniyle boyları 2-3 metreye ulaşan dalgalar sahil bandında bağlı olan küçük balıkçı teknelerine zarar verdi.

Meteorolojiden alınan bilgiye göre, hızı zaman zaman 70 kilometreye çıkan fırtına, özellikle Edremit Körfez ilçelerinden Ayvalık başta olmak üzere Edremit, Akçay, Zeytinli, Güre ve Altınoluk Mahallelerinde etkili oluyor. Şiddetli lodos nedeniyle sahillerde bulanan bazı çay bahçesi gibi işletmelerin güneşlik çadırlarının parçalandığı gözlenirken, Ayvalık'ın en kalabalık nüfuslu mahallelerinden biri olan Ali Çetinkaya'nın sahil bandındaki Yunus Emre Parkı'nda kıyıya bağlı küçük balıkçı teknelerinden 4'ü battı. Birçok balıkçı teknesi ise zarar gördü.

Lodosun gün içinde şiddetini artırarak devam etmesi bekleniyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim