• BIST 10358.46
  • Altın 4336.357
  • Dolar 40.1508
  • Euro 47.0268
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 38 °C
  • İzmir 31 °C
  • Antalya 30 °C
  • Muğla 34 °C
  • Çanakkale 32 °C

ASELSAN'dan Deniz Sistemleri Semineri

ASELSAN'dan Deniz Sistemleri Semineri
2. Deniz Sistemleri semineri ASELSAN'ın sponsorluğunda bugün Ankara'da gerçekleştirilecek.

ASELSAN'dan Deniz Sistemleri Semineri

2. Deniz Sistemleri semineri ASELSAN'ın sponsorluğunda bugün Ankara'da gerçekleştirilecek.

Yerli ve yabancı çok sayıda savunma sanayii şirketinin katılacağı sempozyum, ODTÜ'de yapılacak. Deniz sistemleri semineri ile ilgili oturum, ASELSAN yetkililerinin yapacağı, ''Türkiye'de deniz elektronik sistem teknolojileri'' konulu sunumla başlayacak.

Bu sunumu daha sora, ''haberleşme teknolojileri, ''İnsansız deniz araçları için otonomi geliştirme çalışmaları, deniz platformlarında elektronik harp sistemleri ve ilgili teknolojiler, sensör teknolojilerindeki gelişmeler, Deniz aletsel seyrüsefer sistemleri, deniz elektro-optik sistemleri, su altı akustiği teknolojileri ve uygulamaları, Suüstü ve sualtı platformalarda konsol-kabiliyet tasarım yaklaşımları'' konulu sunumlar izleyecek.

Sempozyumda, SSM, ODTÜ, SASAD ve ASELSAN'ın dışında, Havelsan,TÜBİTAK-MAM, Tübitak-UAEA,çeşitli üniversiteler ve KOBİ yetkilileri de katılacak. Bir gün sürecek seminer boyunca iki ayrı bölüm halinde toplam 18 sunum yapılacak.

www.DenizHaber.Net

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim