• BIST 11007.37
  • Altın 5743.85
  • Dolar 42.5228
  • Euro 49.5529
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 10 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 13 °C

ARES 65 FCTV botlarının inşası devam ediyor

ARES 65 FCTV botlarının inşası devam ediyor
ARES Tersanesi’nde denizlerde yürütülen hidrokarbon arama faaliyetlerine personel ve lojistik destek hizmeti sağlayacak olan ARES 65 FCTV botlarının inşası devam ediyor.

ARES 65 FCTV botlarının inşası tüm hızıyla devam ediyor. ARES Tersanesi tarafından geliştirilen 2 adet ARES 65 FCTV Yüksek Süratli Personel Transfer ve Lojistik Destek Botu, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından denizlerde yürütülen hidrokarbon arama faaliyetlerine personel ve lojistik destek hizmeti sağlayacak. 

Botlar, TPAO tarafından sismik araştırma gemilerine, kuyulara ve platformlara personel nakletmek ve lojistik destek sağlamak için kullanılacak.

ARES 65 FCTV botları, yaklaşık 20 metre uzunluğa, 15 personel kapasitesine ve 45 deniz milini aşan azami sürate sahip olacak.

bot-1-014.jpgbot-2-014.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim