• BIST 10117.27
  • Altın 4266.758
  • Dolar 39.997
  • Euro 46.9939
  • İstanbul 32 °C
  • Ankara 36 °C
  • İzmir 34 °C
  • Antalya 37 °C
  • Muğla 37 °C
  • Çanakkale 35 °C

Ardahan Çıldır Gölü'nde şafak bereketi

Ardahan Çıldır Gölü'nde şafak bereketi
Ardahan'ın Çıldır ilçesine kıyısı bulun Çıldır gölünde ağlara takılan şafak balıkları balıkçıları sevindirdi

Ardahan'ın Çıldır ilçesine kıyısı bulun Çıldır gölünde ağlara takılan Şafak balıkları balıkçıları sevindirdi. Çıldır İlçesine sekiz kilometre uzaklıktaki Çıldır gölün şafak bereketi yaşanıyor. Yüz yirmi dört metre kare alana sahip Çıldır gölü içerinde bünyesinden otuzdan fazla balık çeşidi yaşıyor.

Ağlarını çeken balıkçılar karşılaştıkları manzara bayram havası estirdi. Balıkçılar "Geçimimizi balıklarımızı ilçe de satarak karşılıyoruz. Uzun zamandır böyle bir manzarayla karşılaşmamıştık. Şafak balığınız çokluğu ve büyüklükleri bizi şaşırttı. Ben 15 yıldır balıkçılık yapıyorum sürü halinde bu kadar büyük balıklar ağıma takılmadı" dedi.

Ağlarını çeken balık Çıldır ilçe merkezinde satışa sundular. İlçe halkı tarafından büyük ilgi gören balıklar bir saat içinde tükendi.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim