• BIST 11425.94
  • Altın 6074.813
  • Dolar 43.0197
  • Euro 50.4774
  • İstanbul 5 °C
  • Ankara -3 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 9 °C
  • Muğla 8 °C
  • Çanakkale 10 °C

Amasra'ya gelen yolcu gemisine fırtına engeli

Amasra'ya gelen yolcu gemisine fırtına engeli
Rusya'dan Amasra'ya gelen yolcu gemisi defalarca limana girmeye çalışsa da olumsuz hava şartlarından dolayı İstanbul'a hareket etti.

Rusya’dan Türkiye’ye gelen, yaklaşık 950 yolcu ve 450 personelin bulunduğu Astoria Grande kruvaziyeri, şiddetli fırtına nedeniyle Amasra Limanı’na giriş yapamayınca bir süre açıkta bekledi ve ardından rotasını İstanbul’a çevirdi.

Rusya'dan Türkiye'ye doğru 3 gün önce yola çıkan 'Astoria Grande' isimli kruvaziyer, bu gün sabah saatlerinde Bartın'ın Amasra ilçesi açıklarına geldi.

950 YOLCU TAŞIYOR

Toplam 945 yolcu ve 462 personelle Amasra Limanı'na girmek isteyen gemi, şiddetli fırtına nedeniyle, limana giremedi. Dakikalarca açıkta bekleyen gemi, defalarca kez yaptığı denemedi başarısız oldu.

ROTASINI İSTANBUL'A ÇEVİRDİ

Seferlerin başladığı 2022 yılından bugüne kadar Amasra Limanı’na 90 kez başarılı şekilde yanaşan, 193 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğindeki kruvaziyer, römorkörlerin de verdiği desteğe rağmen limana giriş yapamadı.

Bir süre açıkta bekleyen gemi, rotasını İstanbul'a doğru kırarak, Amasra açıkalrından ayrıldı.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim