• BIST 12433.5
  • Altın 7705.59
  • Dolar 43.4007
  • Euro 52.0116
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 1 °C
  • İzmir 12 °C
  • Antalya 8 °C
  • Muğla 8 °C
  • Çanakkale 15 °C

Aliağa-2 Kılavuzluk ihalesini Turkuaz Kılavuzluk A.Ş kazandı

Aliağa-2 Kılavuzluk ihalesini Turkuaz Kılavuzluk A.Ş kazandı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düzenlenen Aliağa-2 Bölgesel Hizmet Sahası kılavuzluk hizmeti tamamlandı.İhaleyi Yaman Şen'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Turkuaz Kılavuzluk A.Ş kazandı.

Aliağa-2 Bölgesel Hizmet Sahası Kılavuzluk Hizmeti İşletme Hakkı Devri İhalesi, yüzde 82 pay oranı teklifiyle Yaman Şen'in Yönetim Kurulu başkanlığını yürüttüğü Turkuaz Kılavuzluk A.Ş kazandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Aliağa-2 Bölgesel Hizmet Sahası kılavuzluk hizmetlerinin 20 yıllığına devredilmesi için açılan ihale Denizcilik Genel Müdürlüğü’nde yapıldı.  İhaleyi Turkuaz Kılavuzluk A.Ş kazandı.

İhalede  en yüksek teklifi yüzde 82 kamu payıyla Turkuaz Kılavuzluk A.Ş verirken, ihaleye Turkuaz Kılavuzluk A.Ş ,  DEKAŞ, Uzmar ve Damla şirketleri başvurmuştu.  İlk turda DEKAŞ ve Damla ihaleden çekildi. İhale  Turkuaz Kılavuzluk A.Ş ve Uzmar arasında gerçekleştirildi.

İkinci tura Turkuaz Kılavuzluk A. Ş yüzde 80, UZMAR ise yüzde 81 kamu payı teklifiyle girdi. Turkuaz Kılavuzluk A.Ş kamupayını yüzde 82'ye yükseltince UZMAR artırmayarak ihaleden ayrıldı. Böylece Yaman Şen'in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Turkuaz Kılavuzluk A.Ş Aliağa-2 Bölgesel Hizmet Sahası Kılavuzluk Hizmeti İşletme Hakkı Devri İhalesi’ni kazandı.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim