• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 18 °C

Akçakoca Yat Limanı Projesi ihale kapsamına alındı

Akçakoca Yat Limanı Projesi ihale kapsamına alındı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Bakanlığı döneminde çalışma başlattığı “Akçakoca Yat Limanı” projesi ile ilgili müjdeyi “Akçakoca’ya hayırlı olsun” diyerek verdi.

Akçakoca Yat Limanı projesini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun onayladığını belirten Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Akçakoca Yat Limanı projesi ihale kapsamına alındı” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı döneminde üzerinde çalıştığı, Akçakoca Yat Limanı Projesi için müjdeli haber geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun kendisini aradığını ve Akçakoca Yat Limanı Projesinin ihale kapsamına alındığını söyleyen Başkan Özlü, “Akçakoca'daki liman bölgesi var, Balıkçı Barınağı bölgesi var. Biz o bölge için 2015’ten beri çok uğraştık. Burada bir yat limanı olsun, burada mahmuzlar olsun, Karasu'da olduğu gibi. Bu projemiz Ulaştırma Bakanlığı'ndaydı. Defalarca o günün ulaştırma bakanımızla görüştük. Bu defa da yine görüşmelerimizde, burası ihale kapsamına alındı. Haberi dün aldım, ihale kapsamına alındı. Yine 2015 yılından beri takip ettiğimiz bir projede uygulama aşamasına geldik. Ciddi takip ederseniz, mutlaka sonuç alıyorsunuz. Akçakoca'ya hayırlı olsun arkadaşlar. Güzel bir proje,  Bakanımızın ilettiği güzel bir haber. Bununla ilgili tabii 2017' den beri hem teşkilatlarımız, vekillerimiz, Belediye Başkanımız, hep birlikte takip ettik. Balıkçı barınağını yerine taşıdığımız zaman, mevcut liman içi bir yat limanı olacak” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ise, Düzce’de AK Parti’nin tarih yazdığını belirterek “Şimdi bunlar gerçekleştiği an kaderi değişmiş olacak. Artı geçen ziyaret ettiğim Melenağzı bölgesinde bir doğal bir liman var. Doğal limanında kum midyeciliği var. Orada 2 senede 1 ihracat kalemi olan buradaki işletmeciler de kimi sektöründe çalışanlarla da orayı da onu da takip ediyoruz. Köy temsilcilerinden bizlere ulaşıp vekillerimize ulaşan bir süreç bu. Dolayısıyla bu memlekette bu işleri takip ediliyor. Biz bir takımız, iyi bir takımız. Buradan köylerle ilgili de birkaç bir şey söylemek istiyorum. Çünkü bu sene gerçekten 100 kilometre civarında bir asfaltlama yaptık. Özel idaremiz il genel meclisimiz ve başkanımızla burada beton yola başladık. İlk defa bu sene onlardan da randıman aldık, inşallah 2022'de daha fazlasını yapacağız. Oyun parkı inşa etmek istiyoruz. Bunun da çalışmalarını arkadaşlarımız yapıyorlar. Dolayısıyla köyüyle kentiyle şehirleri, ilçeleri ile bu dönemde AK Parti bir tarih yazıyor arkadaşlar. Dolayısıyla 2023 yılında da biz bu insanların karşısına biz yaptıklarımızla tarih oluşturarak, alnımız açık başımız dik çıkacağız. Hep birlikte bu mutluluğa erişeceğini inanıyorum” açıklamalarında bulundu.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim