• BIST 9524.59
  • Altın 2493.556
  • Dolar 32.539
  • Euro 34.707
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 13 °C

Yeni rotalara MSC Cruises ile yelken açın

Yeni rotalara MSC Cruises ile yelken açın
MSC Cruises yeni rotaları ile yeni keşiflere yelken açmanızı sağlıyor. Antik Roma harikalarından, Kazablanka’nın büyüleyici güzelliğine, Malaga’dan huzur veren Kanarya Adaları’na MSC ile ulaşın.

Antik Roma harikalarından, Kazablanka’nın büyüleyici güzelliğine, Avrupa’nın en güzel mağaralarına sahip Malaga’dan huzur veren Kanarya Adaları’na...

Çöllerin vahası Sharm El Sheikh (Mısır), antik madenlerden, zengin su altı dünyasına Elat (İsrail), denizlerden, piramitlere, körfeze uzanan topraklarıyla Kızıldeniz... Kanyonları, otantik kültürü, lüksü ile doğuyu kucaklayan Birleşik Arap Emirlikleri... MSC Cruises seyahat defterinize yeni sayfalar açıyor.

MSC Cruises’dan Yeni Rotalar

Kanarya Adaları; tarihi merkeziyle Unesco Dünya Miraslarına sahip Cenova (İtalya), Akdeniz’in en hareketli limanı  Barcelona, 1942’de efsanevi Hollywood filmine ismini vermiş Kazablanka, tüm dünya turistlerinin gözdesi Kanarya Adaları; Avrupa’nın en güzel mağaraları yer aldığı Malaga (İspanya), Santa Cruz de Tenerife (İspanya) ve eşsiz kent Roma (İtalya). Seyahat programı, 06-28 Aralık 2013, 19 Ocak - 10 Şubat 04-26 Mart 2014 tarihleri arasında MSC Fantasia ile gerçekleşecek.

Kızıldeniz; denizi, kumu, güneşi, mercanları ile çölün içinde bir vaha Sharm El Sheikh (Mısır) , nefes kesici tapınaklarıyla Safaga (Mısır),  antik madenleri, sıradışı kaya oluşumları, köpekbalıkları ve dev kaplumağalarıyla ünlü su altı dünyası ile Elat (İsrail),  Arap çöllerinin romantik manzarası kızıl kum tepeleri ile Aqaba (Ürdün), piramitleri, Nil Nehri, müzeleri ile Sokhna (Mısır). Seyahat programı,10 Kasım 2013-16 Mart 2014 tarihleri arasında her Pazar günü, MSC Armonia ile gerçekleşecek.

Birleşik Arap Emirlikleri; Ortadoğunun Manhattan’ı Khor Al Fakkan/Al Fujayrah (BAE), çölü kanyonu, otantik eğlenceleri, müzeleri, geleneksel pazarları ile Muskat (Umman),  mavinin tüm tonları, turkuazı ve fiyordları ile Khasab (Umman), otelleri, restoranları, cafeleri, alışveriş mağazaları ile küçük New York Dubai (BAE).Seyahat programı,23 Kasım 2013-22 Mart 2014tarihleri arasında her Cumartesi günü, MSC Lirica ile gerçekleşecek.
2005 yılından bu yana Türkiye’de Arkas Holding ortaklığı ile faaliyet gösteren MSC Cruises’un her hafta İstanbul ve İzmir çıkışlı sunduğu Ege&Adriyatik turu sayesinde Amerika’da ve Avrupa’da uzun yıllardır yerleşmiş olan gemi seyahatleri artık Türkiye’de de tatilcilerin ve gezi severlerin planlarında yer alıyor. Her gün başka limanda uyanarak hem dinlenmek hem pek çok ülke ve şehir görmek isteyenlere gemi seyahatleri pek çok alternatif sunuyor.

MSC Cruises Hakkında

Mediterranean Shipping Company’e ait MSC Cruises, 2005 yılında turizm faaliyetlerine Türkiye’de başlama kararı alarak, acente hizmetlerini yürütmek için Arkas Holding ortaklığı ile MSC Cruises Türkiye’yi kurdu.

Dünyanın en modern filosuna sahip olan MSC Cruises, filosunda bulunan 12 gemiyle tüm yıl boyunca Akdeniz, Ege-Adriyatik, Kuzey Avrupa, Atlantik Okyanusu, Karayipler, Güney-Kuzey Amerika, Hint Okyanusu, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Afrika ve Kızıldeniz’e seferler düzenliyor.

MSC Cruises, en iyi yönetim ve çevre koruma kalitesini belirten, Bureau Veritas tarafından verilen ‘6 Golden Pearls’ sertifikasını alan ilk şirket.

msc.20130531113211.jpg

denizalti.20130531113225.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim