• BIST 11189.5
  • Altın 5734.323
  • Dolar 42.5618
  • Euro 49.5358
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 11 °C
  • Antalya 11 °C
  • Muğla 7 °C
  • Çanakkale 10 °C

Yatlar Bodrum Milta Marina’da kapışacak

Yatlar  Bodrum Milta Marina’da kapışacak
TYF tarafından düzenlenen, Türkiye'nin en prestijli yat yarışı "Yat Türkiye Şampiyonası" 14-16 Ağustos'ta Milta Bodrum Marina'da gerçekleşecek. Yarışlara 60 teknenin katılması bekleniyor.

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından ilk kez düzenlenen Yat Türkiye Şampiyonası, 14-16 Ağustos'ta Bodrum'da yapılacak.Milta Marina'da gerçekleşecek ve 60 teknenin katılması beklenen yarışlar, 7 farklı sınıfta gerçekleşecek. Yarışmacılar, ilk gün Sahil Güvenlik Kupası, ikinci gün Milta Marina Kupası ve son gün Bodrum Belediyesi Kupası'nı kazanmak için mücadele edecek.

Genel klasmanda yarışın galibi, Avrupa'daki uluslararası yat yarışında Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanacak. Bu arada organizasyonun tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı. The Grand Tarabya Otel'de düzenlenen toplantıya, TYF Başkanı Serhat Belli, TYF Başkanvekili Naci Kuriş, TYF Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Karacalar ve TYF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Pınar Coşkuner Genç katıldı.

Belli, burada yaptığı konuşmada, yelkenciliğin gelişmesi ve yaygınlaşması adına gerçekleştirdikleri çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Büyük bir özveriyle hazırlandığımız ve gelenekselleşecek şampiyonayı, tüm yelken camiasına armağan ediyoruz" dedi. Organizasyona katılmak isteyenler, 13 Ağustos Perşembe gününe kadar Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü'ne başvuruda bulunabilecek.

Deniz Haber Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim