• BIST 11311.31
  • Altın 5911.028
  • Dolar 42.673
  • Euro 50.1052
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C
  • Antalya 10 °C
  • Muğla 5 °C
  • Çanakkale 3 °C

Yasemin Dalkılıç'ın “Dünyanın İnanılmaz Dalışları" Belgeseli tamamlandı

Yasemin Dalkılıç'ın “Dünyanın İnanılmaz Dalışları" Belgeseli tamamlandı
Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Yasemin Dalkılıç, doğacak çocuğu ile uzak okyanuslara daldı. Dalkılıç, dalışı konu alan belgesel ve kitabının tanıtımı kapsamında Türkiye’ye geliyor.

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Yasemin Dalkılıç, dünya kamuoyunun hem enerji tasarrufuna hem de ekosistemdeki sorunlar yüzünden yok olmaya yüz tutmuş deniz canlılarına ve giderek kirlenen denizlerimize dikkat çekmek amacıyla çekimlerine başladığı “Dünyanın İnanılmaz Dalışları Belgeseli”ni tamamladı.

Dalgıç Yasemin Dalkılıç, çekimleri uzak okyanuslarda 2 yıl süren filmin ve kitabının tanıtımı için Türkiye’ye geliyor. Yaşamını Antrenörü ve eşi Rudi Castineyra ve kızı Lara ile Miami’de sürdüren, Dalkılıç belgesel çekimlerinde karnındaki bebeğiyle uzak okyanuslara daldı.

Dalkılıç, “Yasemin Dalkılıç’la İnanılmaz Dalışlar” adını verdiği kitabın yazarı A. Kadir Bozkurt ile Dünyanın İnanılmaz Dalışları Belgeseli ve Yasemin Dalkılıç’la İnanılmaz Dalışlar Kitabı’nı tanıtacak.

dalkilic-001.jpg

dalkilic1-001.jpg

dalkilic2-001.jpg

dalkilic3.jpg

dalkilic4.jpg

dalkilic5.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim