• BIST 14144.27
  • Altın 6094.94
  • Dolar 47.0509
  • Euro 54.0621
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 29 °C
  • Antalya 33 °C
  • Muğla 29 °C
  • Çanakkale 28 °C

Yang Ming, Türkiye ile Uzak Doğu arasında direkt servis başlattı

Yang Ming, Türkiye ile Uzak Doğu arasında direkt servis başlattı
Türkiye’de, Arkas ortaklığıyla kurulan Yang Ming Anadolu şirketi ile faaliyet gösteren Uzakdoğulu armatör Yang Ming, 8 yıl sonra Türkiye de 3 limandan Uzakdoğu’ya yeniden direkt servis vermeye başladı.

Türkiye’de, Arkas ortaklığıyla kurulan Yang Ming Anadolu şirketi ile faaliyet gösteren Uzakdoğulu armatör Yang Ming, 8 yıl sonra Türkiye de 3 limandan Uzakdoğu’ya yeniden direkt servis vermeye başladı. İstanbul (Kumport), İzmir (Aliağa), Mersin (MIP) limanlarına uğrak yapan servis Uzakdoğu’ya direkt ihracat-ithalat yükü taşıyor. 

Türkiye pazarına 1994 senesinde Arkas’ın acenteliği ile giren Tayvan Devleti’nin ortağı olduğu ve yönettiği Yang Ming Group Türkiye’deki başarılı ve istikrarlı büyümesi nedeniyle 2009 yılında Arkas ortaklığı ile Yang Ming Anadolu’yu kurdu. 2016 senesinde 140 bin TEU’luk ihracat ve ithalat yükü taşıyan Yang Ming Anadolu, ortağının Türkiye pazarına daha fazla inararak ve ihtiyaçlarını karşılamak kapsamında 2017 yılında Türkiye  Uzakdoğu arasında servislerine ek olarak yeni direkt servisini koymasını sağladı. 

14 bin TEU’luk gemiler ile verilmeye başlanan servisin ilk gemisi 9 Haziran’da İstanbul’a geldi. Gemiler İzmir Aliağa ve Mersin limanlarına da uğrayarak ithalat ve ihracatçıların yüklerini alıyor. 

yang_.jpgyang_2.jpg

DENİZ HABER AJANSI

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim