• BIST 9339.59
  • Altın 4300.941
  • Dolar 39.535
  • Euro 45.5521
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 29 °C
  • Muğla 26 °C
  • Çanakkale 25 °C

XVII. Denizcilik Programları Çalışma Grubu Toplantısı 26-28 Nisan'da yapılacak

XVII. Denizcilik Programları Çalışma Grubu Toplantısı 26-28 Nisan'da yapılacak
Bülent Ecevit Üniversitesi, Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde XVII. Denizcilik Programları Çalışma Grubu Toplantısı ve Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları VII. Öğrenci Çalıştayı 26-28 Nisan'da yapılacak.

26-28 Nisan tarihlerinde Bülent Ecevit Üniversitesi, Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde XVII. Denizcilik Programları Çalışma Grubu Toplantısı ve Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları VII. Öğrenci Çalıştayı yapılacak. 

Çalıştayda, eğitimciler, akademisyenler, bürokratlar, özel şirket temsilcileri, ilgili alan öğrencilerinin katılımıyla denizcilik ve denizciliğin sorunları ele alınacak, grup çalışmaları ile kapsamlı bilgiler verilecek.

Üç gün sürecek çalıştayın ilk gününde alanında uzman kişilerin katılımıyla paneller gerçekleştirilerek; denizciliğin dünü, bugünü, yarını masaya yatırılacak, denizcilik ve eğitim konularına değinilecek.

İkinci gün, atölye çalışmaları yapılarak öğrenci gruplarının fikir alışverişi ile mesleklerindeki ufku genişletilmeye çalışılacak, aynı zamanda Karadeniz’in güzel bir ilçesi olan Ereğli kültür gezisi düzenlenecek. 

Çalıştayın son gününde kapanış konuşmaları yapılarak sonuç bildirgeleri sunulacak. Katılımcılara ise teşekkür belgesi ve hediyeleri takdim edilecek.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim