• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 18 °C

Woman TV, İzmir lansmanını Ege Perla'da gerçekleştirdi

Woman TV, İzmir lansmanını Ege Perla'da gerçekleştirdi
Yaklaşık 1 yıl önce yayın hayatına başlayan, deneyimli kadrosu, başarılı programlarıyla sektörlerin, kadın dünyasının nabzını tutan ve kadınların gücünü yansıtmaya çalışan Türkiye’nin yaşam kanalı Woman TV, İzmir lansmanını Ege Perla’da gerçekleştirdi.

Sektörde 1 yılı geride bırakan Türkiye'nin ilk kadın televizyonu Woman TV, İzmir lansmanını Ege Perla’da düzenlenen kokteyl ile gerçekleştirdi.

Lansmana Woman TV Kurucularından Recep Canpolat, Woman TV Genel Müdür Ali Güven, Woman TV Genel Yayın Yönetmeni Ahu Özyurt, Yapımcı Peyvend Öksüz, Woman TV Kurumsal İletişim Müdürü Gülcan Tuğ, Woman TV Satış Müdürü Ozan Demirdöven, Ege Perla AVM Müdürü Ersin Bal, İş GYO Satış Pazarlama Grup Başkanı Gülfem Tandoğan, TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen'in de aralarında olduğu iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.

Tanıtım kokteylinde konuşan Woman TV Genel Yayın Yönetmeni Ahu Özyurt, kadınlara özel idealist bir proje olan Woman TV'yi İzmirliler'le buluşturdukları için çok mutlu olduklarını söyledi.

1 yıl boyunca çok değerli konuklar ağırladıklarını ve yayınlarında önemli konulara yer verdiklerini dile getiren Özyurt, “Bugün burada olan herkese çok teşekkür ediyorum. Artık yalnız değiliz, gün geçtikçe daha da kalabalıklaşıyoruz. Bugüne dek binlerce saat yayın yaptık. Bizleri izlemeniz ve destek olmanız çok önemli. Ekranımızı kendi evinizmiş gibi görün. Birlikte daha güzel yayınlara imza atmak için hepimiz var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Woman TV'de bir İzmir klasiği haline gelen “Peyvend İle Kalbim Ege”de programının yapımcısı, sunucusu Peyvend Öksüz de bu kanalın kurulmasında ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ederek İzmirliler'in giderek artan ilgi ve desteğinin kendileri için çok özel bir anlam taşıdığını söyledi.

Geceye katkılarından dolayı Ege Perla Genel Müdürü Ersin Bal ve Bortar Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Küçükkurt'a da birer teşekkür plaketi verildi.

D-Smart 53. KANAL, Turksat, Turkcell TV Plus, Vodafone TV ve Blu TV platformlarından yayın yapan Woman TV, deneyimli kadrosu ve başarılı programlarıyla sektörlerin ve kadın dünyasının nabzını tutmaya ve kadınların gücünü yansıtmaya devam ediyor.

WOMANTV'Yİ İZLEMEK İÇİN UYDU PARAMETRELERİ:

TÜRKSAT 4-A UYDUSU FREKANS 12034

D-SMART 53. KANAL

MOBİL UYGULAMALARINDA WOMANTV PARAMETRELERİ

TURKCELL TV PLUS

VODAFONE TV 55. KANAL

BLUTV

İNTERNET ORTAMINDA WOMANTV PARAMETRELERİ

WWW.WOMANTV.COM.TR

WWW.WMTV.COM.TR

woman_tv_1-001.jpgwoman_tv_2.jpgwoman_tv_4.jpgwoman_tv_3.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim