• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 21 °C

Viaport Marina'da tekne bağlama fiyatlarındaki indirim uzatıldı

Viaport Marina'da tekne bağlama fiyatlarındaki indirim uzatıldı
Türkiye’nin önemli marinalarından Viaport Marina, tekne sahiplerinden gelen yoğun talep üzerine başlattığı kampanyayı bir ay daha uzatma kararı aldı.

Dünyanın ilk ve tek 9 fonksiyonlu marinası olduğu belirtilen Viaport Marina, başlatılan indirim kampanyası ile tekne sahiplerine uygun fiyatla, kaliteli marina hizmeti sunuluyor. Yapılan açıklamada; tekne sahiplerinden gelen yoğun talep üzerine başlattığı kampanyayı bir ay daha uzatma kararı aldı. Kampanyaya göre tekne bağlama fiyatlarına 2020 yılında zam yapmayan yönetim, 2019 yılı fiyatları üzerinden en az yüzde 50 indirim uyguluyor.

1 ay önce başlatılan kampanya ile tekne sahipleri, hem bütçelerini zorlamadan teknelerini bağlayabilmeleri hem de Viaport Marina içerisinde bulunan outlet shopping, tema park, akvaryum, sinema, aslan park ve bowling gibi üniteleri kullanabiliyor.

"Ben bu kampanyayı köprüden önceki son çıkış olarak değerlendiriyorum"

Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Viaport Marina Direktörü Sinan Arslan, "Biz bu kampanyaya yıl başında start verdik ve tekne sahiplerinin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Marinamız alınan rezervasyonlarla ciddi bir doluluğa ulaştı. Ben bu kampanyayı köprüden önceki son çıkış olarak değerlendiriyorum. Tekne sahipleri marinamız kampanya fiyatlarından faydalanabilmek adına rezervasyon yaparak fırsatları kaçırmadan ve yeni yıl zamları gelmeden teknelerini uygun fiyata marinamıza getirebilirler." ifadelerini kullandı.

"Kara park alanımız tamamen dolu"

Viaport Marina’nın diğer marinalara göre çok fazla artı yönü olduğunu vurgulayan Arslan, kara park alanında 45-50 metre aralığında tekneler ile İstanbul’un en yüksek kapasite doluluğuna ulaştığını söylerken, hizmet kalitesi ile her sene gelen teknelerin şimdiden bir sonraki sene için rezervasyonlarını yaptırdıklarını ekledi.

Arslan, "Mega yatlar hem bizim hem de ülkemiz için prestij kaynağı ancak biz daha küçük ölçekli teknelerimize de bu kampanya ile çok özel avantajlar sağladık. Önümüzdeki sene için kara park alanımızı genişleterek marina içerisindeki ve tüm hizmet kalitemizi yaşamak isteyen tekne sahiplerimiz için çok daha avantajlı olacağız. Biz tekneler için güvenlikli marina, ayrıcalıklı hizmet, güler yüzlü ve profesyonel ekip ile birlikte teknelerin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek kara park alanı sunuyoruz. Teknesini Viaport Marina’ya bağlan bir kişi teknesinin tüm bakım ve ihtiyaçlarını tek bir yerde karşılayabiliyor." şeklinde konuştu.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim