• BIST 9441.89
  • Altın 2500.822
  • Dolar 32.5968
  • Euro 34.7549
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 17 °C

‘Uzmar BusinessLab II Etkinliği’ gerçekleştirildi

‘Uzmar BusinessLab II Etkinliği’ gerçekleştirildi
Uzmar’ın ikincisini düzenlediği “UZMAR BusinessLab II Etkinliği”, Elite World Hotel Sapanca’da gerçekleşti. Uzmar Yönetim Kurulu Başkanı A. Noyan Altuğ, “Bugün Türkiye içinde ve dışında ‘Denizde Emniyet’ dendiğinde akla gelen isimlerden olan UZMAR, bu gücü sizlere borçludur” dedi.

UZMAR Denizcilik’te görev yapan kılavuz kaptanlar enspektörler, römorkör kaptanları, İzmir, İstanbul Ambarlı, İskenderun ofisleri yöneticileri ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşen UZMAR BusinessLab II, daha önce de olduğu gibi toplantı ve sosyal etkinlik olmak üzere iki farklı konseptte gerçekleşti.

Yaklaşık 12 saate yakın toplantı gerçekleştiren UZMAR Denizcilik’in kılavuz kaptanları ve yöneticileri, 2019 yılının değerlendirmesini yaparken toplantı başlıkları dahilinde gelecek proje ve yatırımların planlamasını da yaparak yeni bir döneme start verdiler.

Toplantıların tümü Uzmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Uzmar Denizcilik Müdürler Kurulu Başkanı A. Noyan Altuğ liderliğinde Uzmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mutlu Altuğ, Baş Enspektör Ersan Gürgül, İdari ve Mali İşler Grup Müdürü Mehmet Akşit, Teknik Müdür Alper Özfenerci, Finansman Müdürü Mehmet Yiğit Kolatan, İnsan KaynaklarI Müdürü Onur Argit, Muhasebe Müdürü Çağrı Tüzomay, Bilgi İşlem Şefi Gökhan Yoran, Muhasebe Yetkilisi Elif Altuğ, Yönetici Asistanı Eylem Özaydın, Satınalma Sorumlusu Okan Ülken, Kılavuz Kaptan İsmail Yavaş, Kılavuz Kaptan Tolga Karpat, Kılavuz Kaptan Cem Yalgı, Kılavuz Kaptan Bülent Apaydın, Kılavuz Kaptan Barış Yavuz, Baş Kılavuz Kaptan Nihat Şahin, Kılavuz Kaptan Hasan Engin, Kılavuz Kaptan Ersin Bülbül, Kılavuz Kaptan Orçun Bazır, Kılavuz Kaptan Osman Celal Tuncay, Kılavuz Kaptan Can İyikavak, Kılavuz Kaptan Cem Karabulut, Baş Kılavuz Kaptan Koor. Aydın Çelik, Kılavuz Kaptan Metehan Böge, Baş Kılavuz Kaptan Mehmet Özsaygılı, Kılavuz Kaptan Mesut Gülgün, Kılavuz Kaptan Murat Yılmazel, Acil Müdahale Ekip Lideri Fırat Fidan, Filo Müdürü Murat Müftüoğlu, Kılavuz Kaptan Cevdet Bahadır Yener, Gözcü & İdari İşler Şefi Taner Ülker, Römorkör Kaptanı Ersin Acaralioğlu ve Römorkör Kaptanı Emre Akyar’ın katılımlarıyla yapıldı.

uzmar_6.jpg

2019 yılının verimliliği üzerine özet gündemin ardından yeni stratejilerin değerlendirildiği ve gelecek yatırımların yol haritalarının çizildiği toplantılarda tüm yetkililer önemli kararlara imza atarak 2020 ve sonrası için hedefleri belirlediler.

UZMAR yetkililerinin aileleri ile birlikte geçirdikleri etkinlikte gerçekleşen gala yemeği öncesi katılımcıların eş ve çocukları Sapanca Gölü ve Çatalkaya Vadisi gezisi düzenlendi. Sapanca’nın eşsiz doğal güzelliklerini deneyimleyen aile üyeleri, sonrasında canlı müzik eşliğinde gala yemeğinde buluştu.

UZMAR Denizcilik’in kurucusu, denizcilik camiasının duayeni “Beybaba” olarak tanınan ve sevilen Kıdemli Kaptan Altay Altuğ, katıldığı gala yemeğinde sahne alarak mızıka çaldı.

uzmar_3-002.jpg

Yaptığı konuşmada katılımcılara duygusal dakikalar yaşatan Altay Altuğ, “İnsanlar önce arkadaş, sonra dost ondan sonra da aile olurlar. Sizler benim ailemsiniz, benim en büyük başarım, en büyük sevincim ve mirasımsınız. Hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum. Birbirinizi sevin, insanları sevin, sevdiklerinizle zaman geçirin ve güzel anılar biriktirin” dedi.

lasertag turnuvasında oldukça eğlenceli zaman geçiren UZMAR Denizcilik’in değerli üyeleri, turnuvanın ardından toplantılarına devam ettiler.

Tüm gündem maddelerinin üzerinden başarıyla geçen ve toplantılarını sonlandıran UZMAR yetkilileri, aileleri ile birlikte düzenlenen plaket ve sertifika törenine katıldılar.

5 yıl ve üzeri UZMAR ailesinin bir parçası olan katılımcılara plaket ve sertifika verilirken çalışma süresi 5 yılın altında olan UZMAR ailesinin diğer üyelerine başarı sertifikaları takdim edildi.

uzmar_2-002.jpg

Katılımcıların UZMAR’ın bir parçası olmak hakkındaki düşüncelerini anlattıkları kısa video gösteriminin ardından Uzmar Yönetim Kurulu Başkanı A. Noyan Altuğ, yaptığı konuşmada “UZMAR Denizcilik, babam Kaptan Altay Altuğ’un bizlere ve ülkemize kattığı büyük bir değer, hepimizi bir araya getiren, bir büyük aile olarak imza attığımız başarılarla artık uluslararası bir marka haline gelmiş çok değerli bir yapıdır. UZMAR Denizcilik’e yıllar boyunca emeği geçen, dünyanın en değerli isimleri arasında yer alan değerli kılavuz kaptanlarımız, operasyon, teknik ve ofis yöneticilerimiz, aramıza kısa süre önce katılan yönetici ve çalışanlarımız UZMAR Denizcilik’i her geçen gün daha büyük, daha güçlü ve daha başarılı bir aile haline getiriyor. Bugün Türkiye içinde ve dışında “Denizde Emniyet” dendiğinde akla gelen isimlerden olan UZMAR, bu gücü sizlere borçludur. Hepinize babam Altay Altuğ, kendim ve ülkemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

uzmar_1-004.jpguzmar_4-001.jpguzmar_5.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim