• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 12 °C

UZMAR ailesi, ‘BusinessLab’ etkinliğinde buluştu

UZMAR ailesi, ‘BusinessLab’ etkinliğinde buluştu
UZMAR Tersanesi yönetimi, "UZMAR BusinessLab" etkinliğinde 2019'u değerlendirdi, geleceği planladı. UZMAR Yönetim Kurulu Başkanı A. Noyan Altuğ, “İşçilerimizle, mühendislerimizle, yönetimimizle, ailelerimizle birlikte hissettiğimiz bu aidiyet duygusu bizim için en büyük başarıdır” dedi.

Bu sene ilki düzenlenen “UZMAR BusinessLab” etkinliği, Elite World Hotel Sapanca’da gerçekleşti.

Toplamda 12 saate yakın toplantı gerçekleştiren UZMAR Tersanesi yönetimi, 2019 yılının değerlendirmesinin ardından gelecek proje ve yatırımların planlamalarını da yaparak yeni bir döneme start verdi.

Moderatörlüğünü Planlama Müdürü Arif Volga Kaya’nın yaptığı toplantıların tümüne UZMAR Yönetim Kurulu Başkanı A. Noyan Altuğ, UZMAR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mutlu Altuğ ve UZMAR Tersane Müdürü Orhan Kum ile birlikte UZMAR Dizayn Müdürü Gökhan Kamer, UZMAR Satınalma Müdürü Volkan Gün, UZMAR Bilgi İşlem ve UZMAR Bilişim Müdürü  İbrahim Özdemir, UZMAR Muhasebe Müdürü İsmail Özdemir, UZMAR Finans Müdürü Tayfun Karaüç, UZMAR Proje Müdürü Ömer F. Yılmaz, UZMAR Proje Müdürü Baran Özatlı, UZMAR Askeri Projeler Koordinatörü N. Cüneyt Furuncı, UZMAR Teknik Müdür Ali Kurt, UZMAR Üretim Müdürü Mahsuni Gümüş, UZMAR Kalite Kontrol Müdürü Mehmet Özcan, UZMAR Bakım ve Yatırımlar Müdürü Galip Bayraktar, UZMAR Çelik Tekne Şefi Yusuf Adıyaman, UZMAR İnsan Kaynakları Müdürü Şükrü Torlak, UZMAR Kontrat ve Projeler Kıdemli Müdürleri Ural Kavaklıoğlu ve Ahmet Soğukçelik, UZMAR İş Geliştirme Yetkilisi Emre Çaylak ile UZMAR Teklif ve Projeler Yardımcı Koordinatörü Rezzan Tarçın katıldı.

uzmar_3-001.jpg

Yeni projelerin değerlendirildiği ve gelecek yatırımların yol haritalarının çizildiği toplantılarda tüm yetkili müdürler önemli kararlara imza atarak 2020 ve sonrası için hedefleri belirlediler.

Tartışılan gündem maddeleri konusunda çok yararlı bir iletişim ve karar alma ivmesi yakaladıklarının altını çizen UZMAR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mutlu Altuğ, önümüzdeki dönemlerde UZMAR BusinessLab başlığı altında farklı etkinlikler ve yeniliklerle sadece UZMAR’a değil tüm sektöre fayda sağlayacaklarına inandıklarını belirtti.

uzmar_9.jpg

Gerçekleşen gala yemeği öncesi ise yöneticilerden oluşan üç takım arasında paintball turnuvası düzenlendi. Katılımcılar ve aileleri, turnuva sonrasında gala yemeğinde buluştu.

uzmar_1-002.jpg

UZMAR Yönetim Kurulu Başkanı A. Noyan Altuğ, plaket töreninin ardından yaptığı konuşmada “UZMAR bugünkü başarısını güçlü ve birbirine bağlı büyük bir aile olmayı başarabilmiş olmasına borçludur. İşçilerimizle, mühendislerimizle, yönetimimizle, ailelerimizle birlikte hissettiğimiz bu aidiyet duygusu bizim için en büyük başarıdır” dedi.

galeri-024.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim