ÜRDÜN'DE ABD GEMİLERİNE SALDIRIÜrdün'ün Akabe limanında Amerikan savaş gemilerine roket atıldı. İsrail makamları da ülkenin güneyinde, Akabe körfezindeki Eilat kentine de bir roket düştüğünü açıkladı.
Ürdün makamları Akabe limanındaki bir depodan bu sabah yerel saatle 8:30'da limanda bulunan iki Amerikan savaş gemisine Katyuşa roketleri atıldığını bildirdi. Gemilere isabet etmeyen roketlerden birinin bir askeri depoya, diğerinin de askeri hastane yakınına düştüğü belirtildi. Saldırıda bir Ürdün askeri öldü, bir asker de yaralandı.
Ürdün polisinin limandaki depoyu birkaç gün önce kiralayan ve Irak ve Mısır vatandaşları olan iki kişiyi aradığı açıklandı.
El Kaide'yle bağlantılı bir grup bir İnternet sitesinde, Akabe'deki saldırının sorumluluğunu üstlendi.
İsrail polisi ve görgü tanıkları ise Ürdün'den atılan bir Katyuşa roketinin İsrail'in Kızıldeniz kıyısındaki tatil kenti Eliat'ta havaalanı yakınına düştüğünü ancak patlamadığını söyledi.
Ürdün'de ABD gemilerine saldırı

Ürdün'ün Akabe limanında Amerikan savaş gemilerine roket atıldı. İsrail makamları da ülkenin güneyinde, Akabe'deki Eilat kentine de bir roket düştüğünü açıkladı.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÇOK OKUNANLAR
Yunanistan, IMO Genel Sekreterliği seçimlerinde Suat Hayri Aka'yı destekleyecek
KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı için tedarik edilen 3 sahil güvenlik botu hizmete girdi
Sıvılaştırılmış gazı tekrar gaza dönüştürecek LNG gemisi İtalya'ya geldi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü önlerinde sürüklenen tekne kurtarıldı
DÜN|BU HAFTA|BU AY
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euro’luk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
Anadolu Tersanesi, AL SHAMAL Gemisi’ni Katar’a teslim etti
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim