• BIST 10366.16
  • Altın 4346.689
  • Dolar 40.3766
  • Euro 46.9818
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 30 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 25 °C
  • Çanakkale 26 °C

Ünye’de bakım yapılan kuru yük gemisinde yangın

Ünye’de bakım yapılan kuru yük gemisinde yangın
Ordu'nun Ünye ilçesinde özel bir firmaya ait 75 metre uzunluğundaki kuru yük gemisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Yangın, Cevizdere Mahallesi'nde bulunan gemi tersanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir firmaya ait 75 metre uzunluğundaki kuru yük gemisinden bir anda dumanlar yükselmeye başladı.

Çevrede bulunanların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler, yangına müdahale ederek alevlerin geminin makine dairesine ve diğer bölümlerine sıçramasını engelledi.

Ekipler, yangın sırasında tahliye sistemleri, termal kameralar ve teknolojik ekipmanlar kullandı. Yangının kontrol altına alınması sonrası soğutma çalışmaları yapılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim