• BIST 10225.48
  • Altın 4310.696
  • Dolar 40.2527
  • Euro 46.7065
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 28 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 24 °C
  • Çanakkale 25 °C

Ünlü işadamı tekne kazasında öldü

Ünlü işadamı tekne kazasında öldü
Amerikan teknoloji şirketi üst düzey yöneticisi Joshua Anthony Pickles tekne kazasında hayatını kaybetti.

ABD'nin Kaliforniya ve Nevada eyaletleri arasındaki sınırda yer alan Tahoe Gölü, geçtiğimiz hafta sonu yaşanan trajik bir kazayla yeniden gündeme geldi.

Şiddetli fırtına nedeniyle alabora olan bir teknede bulunan sekiz kişi hayatını kaybetti. Ölenler arasında teknoloji şirketi DoorDash’in üst düzey yöneticilerinden Joshua Anthony Pickles da yer aldı.

Olay, 21 Haziran'da gölde meydana gelen beklenmedik derecede güçlü bir yaz fırtınası sırasında yaşandı. Aniden çıkan şiddetli rüzgarlar ve yüksek dalgalar, Pickles’ın da içinde bulunduğu 27 metrelik motorlu tekneyi devirdi. Teknedeki sekiz kişiden kurtulan olmadı.

Kazaya ilişkin paylaşılan görüntülerde, göldeki teknelerin fırtına nedeniyle sarsıldığı ve dev dalgalarla mücadele ettiği görüldü.

EŞİ VE BEBEĞİ ŞANS ESERİ KURTULDU

San Francisco Chronicle’ın haberine göre Pickles, teknenin sahibi olan eşi Jordan Sugar-Carlsgaard ile birlikte teknedeydi. Ancak Sugar-Carlsgaard, çiftin yedi aylık bebeğiyle birlikte karada kaldığı için kazadan şans eseri kurtuldu. Acılı eş, yaptığı açıklamada, "Hayatlarını kaybettiklerini bilmekten duyduğumuz acı ve ıstırabı hiçbir kelime tarif edemez" ifadelerini kullandı.

Kazada yaşamını yitiren 37 yaşındaki Pickles, iş dünyasında tanınan bir isimdi. LinkedIn profiline göre, DoorDash’in küresel stratejik kaynak bulma ve tedarikten sorumlu başkanı olarak görev yapıyordu.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim