• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 12 °C

‘UNERCO Petrol Ürünleri Denizcilik ve Ticaret AŞ’ isimli yeni bir yakıt ikmal şirketi kuruldu

‘UNERCO Petrol Ürünleri Denizcilik ve Ticaret AŞ’ isimli yeni bir yakıt ikmal şirketi kuruldu
Ufuk Erinç, Erdem Çoker ve Utku Ünlü, yeni yakıt uygulamalarında güvenilir ve sürdürülebilir hizmet hedefiyle ‘UNERCO’ isimli yeni bir yakıt ikmal şirketi kurduklarını açıkladılar.

2020 yılında sektörü bekleyen yeni yakıt uygulamalarının hayata geçmesine kısa bir süre kala konusunda çok iyi tanınan profesyonellerden oluşan yeni bir yakıt ikmal şirketi haberi geldi.

Ufuk Erinç, Erdem Çoker ve Utku Ünlü’nün ulusal ve uluslararası bunker sektöründe edindikleri  deneyimleri ve saygınlığı taşıdıkları yeni oluşumun ismini UNERCO olarak duyurdular.

Dünya denizcilik ve bunker piyasasının abecesini analiz etme yetkinliğine sahip olan ekip, alanlarında elde ettikleri deneyim ve güvenilirliği yeni döneme adapte etme noktasında bundan sonra UNERCO (UNERCO Petrol Ürünleri Denizcilik ve Ticaret AŞ) olarak hizmet verecekler.

Ekip, uzun zamandır yaptıkları çalışmaların ve risk analizlerinin sonucunda bu dönüşüme tamamen hazır olduklarını gördükleri için UNERCO olarak dümene geçme kararını aldıklarını açıkladı.

GÜVENİLİR VE SÜRDÜRÜLEBİLİR HİZMET

IMO 2020’ye ilişkin uygulamalar konusunda planlama ve analizlerini şimdiden yaptıklarını ve yeni sürece hazır olduklarını açıklayan ekip, “Öncelikli hedefimiz, yeni yakıt uygulamalarında güvenilir ve sürdürülebilir bir hizmetin adresi olmak” açıklamasında bulundular.

30.000 metreküp terminal ve 3.200 deadweight barç kapasitesi ile hizmet vermeye başlayacaklarını belirten UNERCO ekibi, 2019 yılının son çeyreğine kadar yüzde 3,5 sülfürlü fuel oil ve yüzde 0,1 sülfürlü MGO teminine devam edeceklerini, müşterilerinin adaptasyon konusunda sıkıntı yaşamayacağını bildirdiler.

2020 yılı öncesinde de yüzde 0,5 sülfürlü VLSFO ikmallemeye başlayacaklarını ve yüzde 0,1 sülfürlü MGO ikmallemeye devam edeceklerini duyurdular.

İTİBARLI MARKALARLA STRATEJİK ORTAKLIK

Ekip, nitelikli hizmet ve nitelikli ürünün birbirinin ayrılmaz parçası olduğunu, sektörün itibarlı markaları ile yapacakları stratejik ortaklıkların güçlerini daha da artıracağını belirterek UNERCO olarak “Zamanında tedarik, yüksek kalite, sürdürülebilir hizmet” başlığı altında topladıkları iddialarının da altını çizdiler.

Operasyon tecrübeleri ve uluslararası pazardaki güvenilir ilişkilerinin, yeni dönemde büyük avantajlar sağlayacağını belirten UNERCO yetkilileri, dünyanın içinde bulunduğu ekonomik dalgalanmalardan en az etkilenecekleri stratejilere odaklandıklarını ifade ettiler.

Önceliklerinin müşterilerini bu büyük endüstriyel değişime en rahat şekilde adapte etmek olduğunu açıklayan ekip, “Çünkü değişime önceden hazırlananlar, riskleri en aza indirir” dediler.

MÜŞTERİLER SÜREKLİ BİLGİLENDİRİLECEK

Sektörün nabzını tutarken yayınlayacakları haftalık bültenler ve toplantılarla müşterilerini sürekli bilgilendirecekleri bir sistem oluşturdukları da UNERCO’dan gelen bilgiler arasında.

Finansal güçlerinin ve bağlantılarının, yeni dönemde tüm müşterilerin memnuniyetini sağlayacak yüksek nitelikli ürünle buluşacağının altını çizen sektörün profesyonelleri, bu yeni dönemde UNERCO olarak iş başında olacaklar.

unerco_yakit_ikmal_sirketi.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Hasan
18 Temmuz 2019 Perşembe 08:36
08:36
Tebrik ediyorum yeni isdihtam olacak denizcilikte geldimiz durum yabancı personel calıştırmak isteyen armatörere yazıklar olsun söylenecek cok sey varun unerco puruvan neta olsun
176.30.159.107
A.Deniz ERAYDIN
17 Temmuz 2019 Çarşamba 16:22
16:22
UNERCO’nun Türk Denizcilik camiamıza ve Türk Bunker sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum. Ufuk Bey, Erdem Bey ve Utku Bey deneyimli, güvenilir simalar olarak bunker sektörümüze yeni değerler katacaklardır. Kendilerine yeni girişimlerinde ve kariyerlerinde başarılar diliyorum.

Ali Deniz ERAYDIN
YK Başkanı
Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği
94.55.160.61
Can Besev
17 Temmuz 2019 Çarşamba 12:52
12:52
Unerco ekibini can-i gonulden tebrik ediyor ve sonsuz basarilar diliyorum. Umarim Turkiye’den de bir kuresel lider konumuna oynayacak bir sirket cikar cunku fazlamiz var, eksigimiz yok. Bugun Istanbul bunker ikmal noktasi olarak dunya capinda guvenilir bir liman ve surekli gelisiyor,

1985 yilinda yillik 300,000 ton civarinda olan sektor, 1990’larda 800,000 ton seviyesine cikmis ve bugun yilda 3 milyon tondan fazla satilan dunyanin en onemli limanlarindan biri haline geldi. Ama bu yetmemeli, Turk Bunker Dunyasi’nin hedefi kuresel 350 milyon ton’dan nasil daha fazla pay aliriz ve ikmal noktasi olarak yaratilan markayi nasil buyuturuz olmali. Diger ikmalcilerle beraber, bugunku Unerco ekibi Turk bunker sektorunun gelismesine cok katki sagladi, ben isterim ki, bir kac yil sonra soyle yazalim:

2020’li yillarda Turk deniz yakitlarinin sektorunun en buyuk basarisi, bir Turk firmasi olan Unerco’nun dunya’nin en buyuk ikmal ve ticaret firmalarindan olmasiydi. Bunda emegi gecen Ufuk Erinc, Erdem Coker ve Utku Unlu ekibine milletimiz adina mutesekkiriz.
85.115.155.115
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim