• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 19 °C

Ümit Sezer'in Başına Gelenler!...

Ümit Sezer'in Başına Gelenler!...
Sahibi olduğu DELTA Marine adlı deniz malzeme firmasını eşine kaptıran Gemi mühendisi Ümit Sezer, yine de eşinin tacizinden kurtulamamış...Nasıl mı?
Gemi mühendisi Ümit Sezer, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı Neslihan Şamlıoğlu hakkında, otomobilinin ve motosikletinin üzerine küfürlü yazılar yazdığı iddiasıyla polise şikayette bulundu. Mühendis Ümit Sezer, 3 yıl önce 12 yıllık eşinden boşanma kararı aldığında, başına geleceklerden habersizdi. Önce eşinin üzerine devrettiği şirketten atıldı, ardından evinin kapısı kırılarak eşyaları tahrip edildi. Sezer, son olarak lüks arabasının üzerine sprey boyayla küfürler yazılınca soluğu karakolda alarak eski eşi Neslihan Şamlıoğlu’nu şikayet etti.

İSTANBUL’da gemi mühendisi Ümit Sezer, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı Neslihan Şamlıoğlu hakkında, otomobilinin ve motosikletinin üzerine küfürlü yazılar yazdığı iddiasıyla polise şikayette bulundu. Malvarlığının 2-3 milyon dolarını eski eşi için harcadığını söyleyen Sezer, ‘Her hafta evimin kapısını kırarak, eşyalarıma zarar veriyor’ dedi.

12 YILLIK EVLİLİK

Deltamarin Gemi Donatımı Şirketi’nin kurucusu ve eski Genel Müdürü 45 yaşındaki Ümit Sezer, geçen hafta boşandığı eşi Neslihan Şamlıoğlu’nun kendisini maddi-manevi olarak tamamen bitirdiğini iddia ederek, İçerenköy Polis Merkezi Amirliği’ne suç duyurusunda bulundu. 12 yıl evli kaldığı eşinden 8 yaşında bir kızı ve 14 yaşında da oğlu olduğunu söyleyen Ümit Sezer, ‘Eşimle 2002 yılında geçinemediğimiz için evlerimizi ayırmaya karar verdik. Ne olduysa bundan sonra oldu. Sürekli cep telefonumdan eşim tarafından tehdit edildim. Sahibi olduğum ve 1994 yılında kurduğum Deltamarin gemi donatımı şirketinin hisselerini eski eşimin üzerine yaptığım için oradan da atıldım’ dedi.

PEŞİMİ BIRAKMIYOR

Mağduriyetinin bununla da bitmediğini anlatan Ümit Sezer, iddialarını şöyle sürdürdü:

‘Yaklaşık 150 bin YTL değerindeki 34 UB 8589 plakalı Volvo C70 marka otomobilim ile 30 bin YTL değerindeki 34 TF 5225 plakalı Yamaha marka motosikletimin üzerine sprey boya ile küfürler yazılmıştı. Eski eşim oğlumu da bana karşı bir kinle büyüttüğü için oğlumu da artık kaybettim. Çocuklarım benden nefret ediyorlar. Resmi olarak boşanmamıza rağmen eşim peşimi bırakmıyor.’

Yapmadım ama daha göreceği şeyler var

ÜMİT Sezer’in suçladığı eski eşi Neslihan Şamlıoğlu, olan bitenden kendisinin sorumlu olmadığını söyledi. Ancak genç kadın Hürriyet’e, ‘Ümit’in yaşadıkları hiç birşey. Daha neler görecek’ demekten geri kalmadı. Sezer hakkında yazdığı kitabın yakında piyasaya çıkacağını belirden Şamlıoğlu, ‘Tüm insanlar onun nasıl birisi olduğunu anlayacak’ dedi.

Garajında böyle buldu

GARAJINDAKİ lüks otomobil ve motosikletini üzerine küfürler yazılmış halde bulan Ümit Sezer, itibarı zedelendiği için sokağa çıkamaz hale geldiğini söyledi. Sezer, ‘Her evlilikte boşanmalar yaşanabilir. Kendisiyle defalarca konuşmama rağmen hareketlerini değiştirmedi. Her gün başıma ne gelecek diye bekliyorum’ dedi. Eski eşi Neslihan Şamlıoğlu’nun neredeyse tüm malvarlığını elinden aldığını belirten Sezer, ‘Artık sıfıra indim. Çok saygın ve prestijli şirketim de iki paralık oldu. Yaşadıklarım nedeniyle hiç kimse artık benimle iş yapmak istemiyor’ dedi. 
 (Kaynak: Hürriyet Gazetesi, Burak AKBULUT/İSTANBUL )
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim