• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 29 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 24 °C
  • Çanakkale 17 °C

Uluslararası Gemi Adamları Ödülü

Uluslararası Gemi Adamları Ödülü
Uluslararası Gemi Adamlarının Refahı Ödülleri’ni kazananlar, 28 Kasım'da IMO Genel Sekreteri Koji Sekimizu’nun ev sahipliğinde Londra’daki IMO merkezinde düzenlenen törenle açıklandı.

Uluslararası Gemi Adamlarının Refahı Ödülleri’ni kazananlar, 28 Kasım 2012 günü, Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Koji Sekimizu’nun ev sahipliğinde Londra’daki IMO merkezinde gerçekleştirilen üst düzey bir törende açıklandı.

Kazananlar:

Yılın Denizcilik Şirketi: Shell Nakliyat

Yılın Limanı: Kandla Limanı, Hindistan

Yılın Gemi Adamları Merkezi: Gemi Adamları Evi (Seafarers’ House), Everglades Limanı, ABD

Yılın Uğrak Merkezi: Gemi Adamları için Uluslararası Uğrak Merkezi, Keppel Terminali, Singapur Limanı

Yılın Yardımsever Kişisi: Fr Giacomo Martino, Deniz havarisi (Apostleship of the Sea), İtalya ve Rev Denis Claughton, Flying Angel Club, Fremantle, Avustralya.

Bu yılki jüri üyelerini, Uluslararası Denizcilik Federasyonu (ISF) ve Uluslararası Deniz Ticaret Odası (ICS) Başkanı Masamichi Morooka, Uluslararası Taşımacılık İşçileri Federasyonu Genel Sekreteri David Cockcroft ve Uluslararası Hristiyan Denizcilik Birliği Başkanı Douglas Stevenson oluşturdu.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Müh.Kaptan Refik Akdoğan
01 Aralık 2012 Cumartesi 14:55
Yılın bilmem nesi!
Denizcilikte gemiadamları ile ilgili neler varmış meğer? Lütfen bunları buralarada yazmayın.Öğreniriz de mtlu olduğumuzu sanırken birden bire mutsuz oluruz. Acaba Shell Nakliyat neler yaptı da ya da gemi adamlarına neler veriyor da yılın şirketi olmuş? Şimdi bunu yazmaya bizim ülkede kimse cesaret edemez. WELFARE de neymiş? Adam Türk bayraklı gemide yiyor, içiyor, üstelik bir de iyi kötü maaş alıyor daha ne istİyor. Şimdi Allahaşkına şu Shell şirketi ne yaptı da birinci oldu, yok mu şu Shell'in yaptığı işgüzarlıkları bize açıklayacak olan bir kahraman? iŞ açıyor biizim armatörlerimizin başına. Yıoksa bizim armatörler gemiadamlarının haklarını vermeyerek mi armatörlük yapıyorlar? Yok daha neler, devenin başı, hiç olur mu öyle şey? Bir zamanlar bir kumanya kanunu çıkmıştı: Öğleyin 250 gram et, balık, tavuk, hindi eti dahil. Akşamları 75 gram et, günde 900 gram ekmek. Tatlılar öğle akşam. Hala var mı? Shell galiba böyle şeyler yapıyor ki gemiadamları onun birinci seçmişler. Valla insan Shell'in gemilerinde çalışınca dışarıya bile çıkmaz , tatil yapmaz. Var mı öyle gemiler? Neyse hayal görmeye başladım. Shell'i yazacak bir kahraman bekliyorum. Allah selamet versin. www.refikakdogan.com
176.240.117.123
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim