Sinop- Gerze Liman Başkanlığı görevine Uğur Gürol atandı.
Daha önce AK Parti Trabzon eski Milletvekili Safiye Seymenoğlu’nun danışmanı olan Uğur Gürol, Sinop'un Gerze Liman Başkanı olarak göreve başladı.
DENİZ HABER AJANSI

Sinop- Gerze Liman Başkanlığı görevine Uğur Gürol atandı.
Daha önce AK Parti Trabzon eski Milletvekili Safiye Seymenoğlu’nun danışmanı olan Uğur Gürol, Sinop'un Gerze Liman Başkanı olarak göreve başladı.
DENİZ HABER AJANSI
HAVELSAN; AVISTA'yı, TEKNOFEST Mavi Vatan'da tanıtacak!HAVELSAN, TEKNOFEST Mavi Vatan'a bütünleşik sualtı konumlama sistemi, sualtı haritalama, gemi karina inceleme sistemi ve navigasyon koridoru oluşturma yetkinliklerine sahip AVISTA adlı yeni bir sualtı aracıyla geliyor.
STM, Deniz Kuvvetlerini güçlendiriyor!STM, 10 farklı tersanede 15 gemi ve denizaltının inşa veya modernizasyon çalışmalarında görev alıyor. Şirket, milli denizaltı STM500'ün tasarımı ve üretimi için hazırlanıyor.
Yemen'de Husilerin vurduğu stratejik liman devre dışı kaldıYemen'de Husiler tarafından vurulan Muha Limanı'nın faaliyetlerini durdurduğu bildirildi.
MKE, TEKNOFEST'te Millî Deniz Sistemlerini sergileyecek!Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), 20-23 Ağustos tarihlerinde Gölcük Tersanesi Komutanlığı'nda düzenlenecek TEKNOFEST Mavi Vatan'da deniz platformlarına yönelik geliştirdiği sistem ve mühimmatları sergileyecek.
DEKAMER’den ‘Malta’ çıkarması!Deniz kaplumbağalarının korunması ve rehabilitasyonu konusunda önemli çalışmalar yürüten DEKAMER, uluslararası iş birliklerini güçlendirmek amacıyla Malta’da temaslarda bulundu. Merkez Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Malta’da faaliyet gösteren deniz kaplumbağası rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek ortak çalışma imkanlarını değerlendirdi.
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı