• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 19 °C

U.N. Ro-Ro'nun yeni CEO'su Selçuk Boztepe oldu

U.N. Ro-Ro'nun yeni CEO'su Selçuk Boztepe oldu
2011-2016 yılları arasında U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş. CEO görevini üstlenen Sedat Gümüşoğlu görevini lojistik sektörünün deneyimli yöneticilerinden Selçuk Boztepe’ye bıraktı.

Türkiye-Avrupa arasında Ro-Ro gemileri ile intermodal taşımacılık yapan U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş’nin üst düzey yönetiminde bayrak devir teslimi gerçekleşti. 2011-2016 yılları arasında U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş. CEO görevini üstlenen Sedat Gümüşoğlu görevini lojistik sektörünün deneyimli yöneticilerinden Selçuk Boztepe’ye bıraktı.

Müşterilerine intermodal taşımacılık alanında katma değerli hizmet sunan U.N. Ro-Ro’da CEO koltuğuna, 23 Ocak 2017 itibariyle eski DHL Güneydoğu Avrupa Bölge Direktörü Selçuk Boztepe atandı. 2011-2016 yılları arasında U.N. Ro-Ro’da CEO görevini üstlenen Sedat Gümüşoğlu ise şirketin yönetimin kurulu danışmanı olarak devam edecektir.

1998 yılında Saha Satış Müdürü olarak DHL ekibine katılan Boztepe, 2000 yılında DHL Express’in Avrupa ve Gelişen Pazarlar (EMEA) Bölgesinde “En İyi Satış Yöneticisi” ödülünü kazandı. 2003-2004 yıllarında Deutsche Post DHL Group’un Avrupa’daki entegrasyon projelerinde Proje Yöneticiliği görevini üstlenen Boztepe, görevi süresince Satış Ekipleri Entegrasyonu, Ciro Yönetimi ve Avrupa Satış Programı gibi projeleri gerçekleştirdi.

U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş. CEO görevini üstlenen Selçuk Boztepe, 2004 yılında DHL’in Türkiye’deki uluslararası karayolu taşımacılığı faaliyetlerini başlatarak önce İş Geliştirme ve Satış Direktörü (2005–2006), daha sonra Genel Müdür (2007–2008) pozisyonlarında görev yaptı. Selçuk Boztepe, 2009’dan bu yana Güneydoğu Avrupa Bölge Direktörü olarak görevine devam ediyordu.

Marmara Üniversitesi mezunu olan Selçuk Boztepe, ABD Maine Üniversitesi “Çağdaş Yönetim Teknikleri” Executive MBA programını 2001 yılında tamamladı. Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) üyesi olan Boztepe, evli ve bir kız çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

U.N. Ro-Ro Hakkında: 1994 yılında uluslararası nakliye firmaları tarafından kurulan U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş., 322 bin araç kapasiteli 12 modern Ro-Ro gemili filosuyla İstanbul (Pendik ve Ambarlı) ve Mersin’den, İtalya’daki Trieste ve Ancona Limanlarına, Pendik’den Fransa’daki Toulon Limanına düzenli ro-ro seferleri gerçekleştiriyor. U.N. Ro-Ro, Türkiye'nin ihracat ve ithalatının büyük bir bölümünü gerçekleştiren uluslararası karayolu taşımacılarının, farklı taşımacılık seçeneklerini birlikte kullanarak daha verimli bir şekilde hizmet etmesini sağlamak amacıyla, modern gemilerle, programlı, izlenebilir, güvenli ve ekonomik bir taşımacılık seçeneği sunarak, bölgesinde intermodal taşımacılığın önde gelen firmalarından olmayı hedefliyor. 

selcuk_boztepe_-.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim