• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 28 °C
  • Muğla 22 °C
  • Çanakkale 21 °C

TYF Türkiye Yat Şampiyonası iptal edildi

TYF Türkiye Yat Şampiyonası iptal edildi
Türkiye Yelken Federasyonu,Türkiye Yat Şampiyonasını gerekçesiz iptal etti.

Türkiye Yelken Federasyonu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkiye Yat Şampiyonasını iptal ettiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, "19-23 Haziran 2024 tarihleri arasında Çeşme’de gerçekleştirilmesi planlanan TYF Türkiye Yat Şampiyonası iptal edilmiştir. Bilgilerinize sunarız." ifadelerine yer verildi. 

Türkiye Yelken Federasyonu’nun sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamaya tepki gösteren sporcular, izinlerini ayarladıklarını, otel ve nakliye ödemelerinin yapıldığını belirterek özellikle zaten zor buldukları sponsorlarına konuyu açıklamakta zorlanacaklarına dikkat çektiler.

Tepkilerin bazıları şu şekilde:

- İşbu açıklamanız bu haliyle, basiretsizlik ve amatörlük arasında bir yerde. Federasyon olarak sizler hali hazırda sporcularınıza ve sizlere bağlı kulüplerinize somut, şeffaf ve açıklayıcı bir bildirim yapmanız gerekmekte. En azından takımların ve sporcuların doğmuş ve doğacak maddi zararları için bir özür metni yayınlamalısınız.

- Tüm otelleri ödedik 10 kişi, teknemizi hazırladık ve çeşmeye yakın bir marinaya bıraktık. Uçak biletleri alındı. Online kayıtlar yapıldı. Çok yazık!! Bari erteleme olsaydı!

- Tüm paralar ödendi, tüm hazırlıklar yapıldı, insanlar iş yerlerinden izinlerini aldılar ve yarış açıklama yapılmadan İPTAL edildi !!!! Bu nasıl bir düzendir ki yaptım oldu açıklaması ile herkesi mağdur edebiliyorsunuz. Ödenen paraları Federasyon mu bizlere geri ödeyecek ???

- Doğal afet, milli yas, mücbir bir durum yokken Türkiye Şampiyonası gibi bir organizasyonu sebepsiz iptal etmek TYF adına çok talihsiz bir açıklama. Bizdeki algısı TYF’nin eforunun Şampiyonanın yapılması yönünde değil yapılmaması yönünde olması. Bu durum ayrıca güven kırıcı. Umarım TYF gerekli olgunluğu gösterip şampiyonayı oldurma yönünde irade gösterir.

- Hiç bir sebep belirtmeden ben yaptım oldu nasıl bir mantıktır anlamaya imkan yok bütün rezervasyonlar yapılmış uçak biletleri alınmış ve TYF ben iptal diyor sanki çocuk oyunu …

- Haftalar öncesi otel rezervasyonu yaptık ekip olarak tüm iş planımızı ona göre organize ettik biletlerimizi aldık iptal ettik oldu nasıl bir davranıştır. Lütfen detayları ile birlikte bir bildiri yayınlayabilir misiniz lütfen.

- Ciddiyetsiz ve sorumsuz bir açıklama eğer mücbir bir sebep var ise bu sebep belirtilmeli..

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim