• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 13 °C

TÜRKLIM'in başkanı yine Kaan Gürgeç

TÜRKLIM'in başkanı yine Kaan Gürgeç
23 Ocak Cuma günü tek liste olarak girilen seçimde, mevcut Başkan Kaan Gürgenç’in listesi oybirliğiyle yeniden yönetime seçildi.

23 Ocak Cuma günü tek liste olarak girilen seçimde, mevcut Başkan Kaan Gürgenç’in listesi oybirliğiyle yeniden yönetime seçildi.

Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİM) 12.Olağan Genel Kurul toplantısı 23 Ocak 2009 Cuma günü, Büyük Kulüp’te yapıldı. Tek liste olarak girilen seçimde ise, mevcut Başkan Kaan Gürgenç’in listesi oybirliğiyle yeniden yönetime seçildi.

Geniş katılımlı toplantıda ilk olarak Tüzük değişikliği yapılarak farklı statüdeki üyelerin de yönetim kurulunda temsil edilmesi ve daha çok katılımlı bir Yönetim Kurulu’nun kararı alındı. Bunun üzerine, 7 kişiden oluşan Yönetim Kurulu üye sayısı 9’a çıkartıldı.

Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Kaan Gürgenç (BORUSAN LOJİSTİK)
Hakan Genç (MARPORT)
Galip Kendigelen (MARDAŞ)
Bülent Çakın (EGE GÜBRE)
Oktay Uğur (MERSİN LİMANI)
Fırat Yemeniciler (POLİPORT)
Hüseyin Pekesen (TOROS TARIM)
Semih Ersun (AKSA)
Erhan Doğan (AKPORT)

Kaynak: Perşembe Rotası

www.DenizHaber.Net

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim