• BIST 9311.88
  • Altın 4344.503
  • Dolar 38.8487
  • Euro 44.8721
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 23 °C

Turist kılığındaki vergi müfettişleri plajlara indi

Turist kılığındaki vergi müfettişleri plajlara indi
Göreve başlayan mayolu vergi denetçileri, turist kılığında plaj barları ve restoranlarda fiş kesmeyen işletmeleri tek tek tespit ediyor.

Yunanistan'da göreve başlayan mayolu vergi denetçileri, turist kılığında plaj barları ve restoranlarda fiş kesmeyen işletmeleri tek tek tespit ediyor.

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte popüler tatil merkezi Yunan adalarında vergi denetimleri de hız kazandı. Mikonos, Santorini, Rodos, Girit ve Korfu gibi popüler adalarda gizli vergi müfettişleri devreye girdi.

MAYOLU VERGİ MÜFETTİŞLERİ

Yunanistan'da bu yıl vergi müfettişlerinin "turist" gibi giyinerek sahillere indi.

Mayo, güneş gözlüğü ve terliklerle plajlara inen vergi müfettişleri, restoran ve plajlarda ödeme sırasında fiş verilmemesi halinde kimliklerini açıklayıp işlem başlatıyor.

VERGİ KAÇAKÇILIĞINA KARŞI 40 BİNİN ÜZERİNDE GİZLİ DENETİM PLANLANIYOR

Yunan Vergi Otoritesi'ne (AADE) bağlı ekiplerin bu sezon vergi kaçakçılığına karşı 40 binin üzerinde gizli denetim planladığı, kalabalık işletmelerin dronla takip edileceği bildirildi.

Görüntülerden elde edilen doluluk oranıyla beyan edilen cironun karşılaştırılacağı açıklandı. Vergi kaçakçılığı tespit edilen işletmelerin yasa gereği 20 güne kadar kapatılabileceği vurgulandı.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim