• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 24 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 14 °C

Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı kapılarını açıyor

Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı kapılarını açıyor
Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı, 2-4 Kasım'da başlıyor. Fuarda konuşmacılar arasında Dentur Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Morgül'de bulunuyor.

Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı, 2-4 Kasım tarihleri arasında, Lütfi Kırdar Rumeli Salonu, ICEC ve İstanbul Kongre Merkezi, ICC’de 10. kez kapılarını açıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 4I: Innovation (İnovasyon), Integration (Entegrasyon), Information (Bilgi Sistemleri), Intelligence (İş Zekası) teması ile hazırlanan Transist 2017, İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı, ulaşım sektöründeki yeni ürün ve teknolojilerin sunulacağı önemli bir platform olma niteliği taşıyor. 

Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı ile ulaşım alanındaki yeni teknolojilerin ve stratejilerin aktarılması için akademik konu başlıkları ile katılımcılar, yerel yönetimler ve sektör temsilcileri arasında sürdürülebilir bilgi alışverişinin sağlanması hedefleniyor.   

Oturumda şu konu başlıkları konuşulacak: Araç ve yolculuk paylaşımları ile tamamlayıcı ulaşım hizmetlerinin entegrasyonunun geliştirilmesi, Etkin yolcu bilgilendirme sistemleri ile ulaşım ağlarının optimizasyonunun sağlanması, Mobil Uygulamalar ile toplu taşıma sistemlerinde çok fonksiyonlu iletişimin artırılması, Ulaşım sistemlerinde aktarma ve hat planlaması, Toplu ulaşımda durak ve park entegrasyonu, Trafik kontrol merkezinin ulaşım entegrasyonu, üzerindeki etkisi, Kentsel mimarinin toplu taşıma entegrasyonu üzerinde etkisi, Yatay ve dikey hat entegrasyonu, Tarife ve ücretlendirme çeşitlilik uygulamaları, Toplu taşıma modları arası sefer saatleri entegrasyonu, Trafikte yaya entegrasyonu, Trafik güvenliği entegrasyonu, Merkezi ve yerel yönetim koordinasyonu, Yolcu ve yük taşımalarının entegrasyonu.

2 Kasım Perşembe günü saat 13.30-15.00 arasında başlayacak Birinci Oturum 'Geleceğin Ulaşımına Yön Veren Değişim: Açık İnovasyon'un oturum başkanlığını İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca üstlendi. Oturumda; İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu, TEB Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Çolakoğlu, Itelligence Türkiye CEO’su Dr. Abdülbahri Danış, Antasya Yazılım ve Danışmanlık Genel Müdürü Metin Ertürkler konuşma yapacak.

TBMM Erzurum Milletvekili, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Sözcüsü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın başkanlığında 16.00-17.30 saatleri arasında gerçekleşecek olan İkinci Oturum 'Ulaşım Modlarının Entegrasyonu ve Şehir İçi Hareketlilik'in panelistleri ise şöyle: İETT İşletmeleri Genel Müdürü Arif Emecen, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, Dentur Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Morgül, Farplas CEO’su Ömer Burhanoğlu.

3 Kasım Cuma günü saat 10.30-12.00 arasında olan 'Bilgilendirme Sistemleri ve Ulaştırma Ağlarının Etkin Yönetimi' konulu oturum Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz başkanlığında gerçekleşecek. Birinci Oturumun panelistleri: IBM Türkiye Genel Müdürü Defne Tozan, Evreka Kurucu Ortağı ve CEO’su Umutcan Duman, MPrime Danışmanlık Hizmetleri Partneri Ioannis Minis.

14.30-16.00 saatleri arasında Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak'ın başkanlığında yapılacak olan 'Ulaşımda Entegre Planlamanın Anahtarı: İş Zekâsı Çözümleri' konulu oturumda; Ericsson Akıllı Sürdürülebilir Şehirler Global Başkanı Ammar Sabbagh, Huawei Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Zeng Jianguo, Oracle Türkiye Strateji ve Bulut Teknolojileri Direktörü Mehmet Gökmen, Koç Sistem Genel Müdür Yardımcısı Can Barış Öztok söz alacak.

İki gün sürecek oturumlara  Rusya İstanbul Başkonsolosu Andrey Leonidoviç Podelyshev, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Binali Yıldırım katılım sağlayacak.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim