• BIST 10972.63
  • Altın 4443.862
  • Dolar 40.6565
  • Euro 47.3647
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 32 °C
  • Muğla 27 °C
  • Çanakkale 24 °C

Total, Kuzey Denizi'ndeki varlıklarını satıyor

Total, Kuzey Denizi'ndeki varlıklarını satıyor
Fransız enerji şirketi Total, İngiltere sularında bulunan 10 sahadaki petrol ve gaz varlıklarını 635 milyon dolar karşılığında Petrogas NEO'ya satıyor.

Fransız petrol ve doğalgaz şirketi Total, Kuzey Denizi'nde İngiltere’nin Aberdeen kıyısı açıklarında bulunan on sahadaki petrol ve doğalgaz varlıklarını 635 milyon dolar karşılığında Petrogas NEO'ya satma konusunda anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Total’in sattığı varlıklar bu yıl günde 25.000 varil petrol eşdeğeri üretim yapacak olan işletilen ve işletilmeyen varlıkları içeriyor.

Varlıkların 30 milyon varilden fazla petrole eşdeğer rezerve sahip olduğu belirtiliyor. Satış işlemlerinin bu yılın sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Petrogas NEO UK, Umman merkezli MB Holding'in petrol ve gaz arama, üretim kolu ile Norveç merkezli HitecVision şirketlerinin kurduğu bir ortaklık.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim