• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 21 °C

TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, hastaneden duygusal bir mesaj paylaştı

TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, hastaneden duygusal bir mesaj paylaştı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hastaneden duygusal bir mesaj paylaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hastaneden duygusal bir mesaj paylaştı. İş dünyasında anlattığı fıkralarla ve esprili kişiliğiyle tanınan Halim Mete, bu kez kendisi ile ilgili hüzünlü bilgi paylaştı. “Hastaneden küçük bir muhasebe” başlığı altında hayatının bir özetini paylaşan Mete, bu kez sağlığına kavuşmasının uzun sürdüğünü söyledi.

Halim Mete, böbrek ameliyatı için hastaneye yattığını belirterek, ameliyatının doğum günü olan 27 Eylül’e denk geldiğini belirterek, iyi olduğunu ancak, bu kez sağlığına kavuşmasının hayli uzun sürdüğünü belirtti.

Halim Mete’nin paylaşımı şöyle:

Hastaneden küçük bir muhasebe; Rize,nin şirin bir balıkçı kasabası olan İyidere'de doğmuşum, 27.Eylül 1946 da.. Anne ve baba tarafım o bölgenin bilinen ailelerinden, Hantal'lar ve Meteler, orada okumuşum İlkokulu, Rize'nin içinde orta okul, sonrasını ise İstanbul'da tamamlamışım tahsil hayatımı..

Hamsi, balık, Kara lahana, minci, sarma yiyerek büyümüşüz, az bulmuşuz ama bulduğumuzda yetinmiş hiç aç kalmamışız. Lisede iken babamla çalışmaya başlamışız. Buna başlangıç olarak 1964 diyebiliriz. Tam 52 yıl olmuş, hala çalışıyorum, Allah'ımıza Hamdi olsun.. Önce babamla başladığımız işimizi hala kardeşlerimizle birlikte yürütüyoruz.. O yetmemiş, her gün Allah'a "Yarabbim beni insanlık için hizmet eden kullarından eyle" diyerek dua etmişiz.. Bizlere, okul derneklerinden cami derneklerine, Ticaret Oda'larından TOBB'a, Spor kulüplerinden, bir çok VAKIF'a kadar görevler nasip etmiş, hiç bezmeden koşturmuşuz.. Doğduğum yer olan Rize'den Cumhurbaşkanı, Başbakanlar, Meclis Başkanları çıkmış.. Ailemden milletvekili, Senatörün yanında bölgenin en karizmatık insanları da çıkmış.. Espri yapmışız, fıkra anlatmışız, yüzümüzden gülümsemeyi hiç eksik etmediğimiz gibi Rize'yi de temsil etmişiz.. Günü gelmiş üzülmüşüz de .. 1960 , 1980 ihtilallerini canlı yaşamışız, 15 temmuz terörist saldırısının HAİN'lerini görmüşüz. "VATAN mevzubahis olunca gerisi teferruat" 'ın anlamını kavramışız..

Futbol deyince 5 yaşındayken, teyzemin aldığı Beşiktaş formasıyla İstanbul Ortaköy'deyken o takımın taraftarı, sonra üyesi, sonra da Divan Kurulu üyesi olmuşum.. Sonra Kartal'da hala önemli bir amatör Klüp olan Bulvarspor'da yıllarca başkanlık yapmışım.. Sonrasında 60 yıldır oturduğum yer olan Kartalspor'da yıllarca asbaşkanlık yapmışım.. Sıra artık ait olduğum yerin takımı olan ÇAYKUR RİZESPOR'a gelmişti, 2008 yılında benim bulunmadığım bir genel kurulda BAŞKAN seçildim,bir yıl sonra da o görevden ayrılıp Hale'n Başkan yardımcısı olarak devam ediyorum.. Ediyorum da zaman zaman üzülüyorum, üzüyor beni takım. Ancak şuna inanıyorum ki bu seneki takıma ve teknik heyete diğer yıllardan daha çok güveniyorum.. Hocam ve Futbolcu kardeşlerime diyorum ki; Sizin aldığınız her puan, benim gibi hastahane köşelerinde sağlık bekleyen Rizespor taraftarlarına ilaç gibi gelecektir.. Bunu bizden esirgeyeceğinizi zannetmiyorum. Taraftarlarımıza da maalesef biraz daha sabırlı olmalarını diliyorum.. Peki tüm bunlardan sonra HASTAHANE ne iş, herşey Allah'tan, bize düşen ise Allah'a sığınmak ve dostlardan dua beklemek.. Hani yazımın başında 27 Eylül 1946 da doğduğumu yazmıştım ya, işte 27 Eylül 2016 da 70 yaş Doğum günümde ameliyat oldum.. Bu sefer böbrek ameliyatı da uzun sürdü, sonrası da, Ama çok şükür iyiyiz, bu yazıyı yatağımızda yazabildiğimiz göre.. Tüm arayan, gelen, CEVAP veremediğim dostlarıma sonsuz teşekkür ederim, Allah kimseyi dostsuz ve imkansız bırakmasın. Amin Amin Amin Ecmain. 

Deniz Haber Ajansı ailesi olarak Halim Mete, abimize geçmiş olsun diliyoruz. Rabbim acil şifalar versin.

halim_mete_1.jpghalim_mete_2.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim