• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 16 °C

TMMOB GEMİMO Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı

TMMOB GEMİMO Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı
GEMİMO Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Toplantıda ana yönetmelik dışında kalan eksik yönetmeliklerin çıkarılabilmesi ve revize edilebilmesi adına GEMİMO Yönetim Kuruluna yetki verildi.

TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) Olağanüstü Genel Kurulu  yapıldı. 10 Ekim 2015 tarihinde Kadıköy Gündüz Aybay Denizcilik Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Oda Genel Sekreteri Salih Bilal gerçekleştirdi. 

Daha sonra Divan Kurulu seçildi. Yapılan seçimler doğrultusunda Erkan Dereli Divan Kurulu Başkanı, Seçkin Mengeçin Başkan Yardımcısı, Tanju Kurtuluş Divan Kurulu Üyesi, Adem Güleryüz ise Divan Kurulu Sekreteri olarak belirlendi. Tüm katılımcıların, Ankara'da meydana gelen hain saldırıyı lanetlediği toplantıda ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından TMMOB Yönetim Kurulu adına Hakan Günay kürsüye gelerek, çalışmalarda sürdürülebilirliğin sağlanabilmesinin en büyük temennileri olduğunu dile getirdi.

Daha sonra GEMİMO Genel Sekreteri Salih Bilal yeniden kürsüye gelerek genel kurulun amacı ile ilgili bilgi verdi. GEMİMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Toros, GEMİMO Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Nas, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı Bakanlık Müşaviri ve GEMİMO Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Şevli ve GEMİMO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Yaşar Canca'nın yönetmeliklerle ilgili verdikleri bilgilerin ardından ana yönetmelik dışında kalan eksik yönetmeliklerin çıkarılabilmesi ve revize edilebilmesi adına GEMİMO Yönetim Kuruluna yetki verildi. Bu doğrultuda GEMİMO'ya katılan Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Mezunları Hakkında Hazırlanan Yönetmelik, Oda Şube Ve Temsilcilikleri İle İlgili Yönetmelik, Mali İşler Ve Bütçe Yönetmeliği, NOx Yönetmeliği, Öğrenci Üye Yönetmeliği, Meslek Komisyonları Yönetmeliği ve Asgari Ücret Yönetmeliği ile ilgili olarak GEMİMO Yönetim Kurulu yetkilendirildi.

Teşekkür konuşmasını yapmak üzere, Divan Kurulu Başkanı Erkan Dereli, GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın'ı kürsüye davet etti. Aşkın konuşmasında, Türk denizciliğinin sorunları ile ilgili olarak tüm oda ve kurumlarla ortak faaliyetlerde bulunacaklarını ve bu tip çalışmalara her zaman açık olduklarını belirtti. Odanın faaliyetlerinden de bahseden Aşkın, tüm katılımcılara teşekkür etti. Son olarak GEMİMO üyeleri; Ömür Karataş ve Ahmet Bahadır söz alarak değerlendirmelerde bulundular.Toplantının ardından bir de kokteyl verildi.

gemimo-001.jpg

gemimo1-001.jpg

gemimo2.jpg

gemimo3.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim