• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 16 °C

The Bodrum Cup’ta eğlenceye doyum olmayacak

The Bodrum Cup’ta eğlenceye doyum olmayacak
Akdeniz'in en büyük deniz festivali The Bodrum Cup’ta Kenan Doğulu, Levent Yüksel ve Bengü konserleri, katılımcılara eğlence dolu dakikalar yaşatacak.

Düzenlediği benzersiz etkinliklerle tüm dünyada adından söz ettiren Amerikan Hastanesi isim sponsorluğundaki The Bodrum Cup, 30. yılında da katılımcılarını dopdolu bir programla karşılamaya hazırlanıyor.

Programın içinde Türkiye'nin en deneyimli ve muhteşem sesleri arasında bulunan Kenan Doğulu, Levent Yüksel ve Bengü'nün muhteşem canlı performanslarının yanı sıra katılımcıları mavi yolculuğun tam bir serüven olduğu yıllara götürecek Mavi Yolculuk Yemek Yarışması da bulunuyor.

Etkinliklerden elde edilecek tüm gelirler, Prof. Dr. Galip Beygü İsen-The Bodrum Cup Eğitim Fonu aracılığıyla bugüne kadar binlerce gencin eğitimine destek olan Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.

Akdeniz'in en büyük yat yarışlarından biri olan American Hospital The Bodrum Cup, 30. yılında en dolu programıyla festival havasını zirvede yaşatacak. American Hospital The Bodrum Cup, Yalıkavak Marina'nın ana sponsorluğunda bu yıl Kenan Doğulu, Levent Yüksel ve Bengü'nün muhteşem canlı performanslarını izleyicilerle buluşturmanın yanında Metro, Gastronometro ve Arçelik'in sponsorluğunda Mavi Yolculuk Mutfağı yemek yarışmasıyla katılımcılarını mavi yolculuğun bilinmezler dolu bir macera olarak kabul edildiği yıllara götürecek.

Etkinliklerden elde edilecek bütün gelirler, yakın zamanda aramızdan ayrılan The Bodrum Cup'ın kurucularından Prof. Dr. Galip Beygü İsen'in anısını ve eğitime verdiği önemi ölümsüzleştirmek için oluşturulan Prof. Dr. Galip Beygü İsen-The Bodrum Cup Eğitim Fonu aracılığıyla bugüne kadar binlerce öğrencinin eğitim masraflarına destek olan Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.

USTA MÜZİSYENLERİN CANLI PERFORMANSLARI

Organizasyon, bu yıl da muhteşem konserlerle yaza güle güle diyemeyenleri çağırıyor. 22 Ekim Pazartesi günü Yalıkavak Marina'da saat 20:00'de başlayacak Four Seasons Hotel The Bodrum Cup Istanbul Challenge Ödül Töreni ve saat 21:00'de gerçekleşecek American Hospital The Bodrum Cup Kampana Töreni'nin ardından sahne alacak olan Kenan Doğulu, organizasyonun katılımcılarına “Hoş geldiniz” diyecek. Devamında ise 23 Ekim Salı saat 21:00’de Yalıkavak Marina'da sevenleriyle buluşacak olan Levent Yüksel sahneyi devralacak.

Son olarak da 27 Ekim Cumartesi saat 21:00'de İçmeler'deki Ağanlar Tersanesi'nde düzenlenecek American Hospital The Bodrum Cup Ödül Töreni'nden sonra Bengü, katılımcıları muhteşem anılarla uğurlayacak.

MAVİ YOLCULUĞUN SERÜVEN OLDUĞU YILLARA GÖTÜRECEK

Organizasyonun sunduğu eğlenceler bununla sınırlı değil. Mavi Yolculuk Mutfağı Yemek Yarışması; Metro, Gastronometro ve Arçelik'in sponsorluğunda bu sene de programda yer alıyor.

Kapalı kutu konseptinde gerçekleşen bu yarışma sayesinde organizasyon 23 Ekim Salı, saat 18:00'de Yalıkavak Marina'da katılımcılarına mavi yolculuğun imkânsızlık içerisinde bir serüven olarak adlandırıldığı dönemi tekrar yaşatacak. Kutunun içinden rastgele çıkan malzemeleri kullanarak doğaçlama yemekler yapan yarışmacılar, Mavi Yolculuk Mutfağı'nın gizli tariflerini gün yüzüne çıkarıyor.

Tüm bu etkinliklerden elde edilecek gelirler ise yakın zamanda aramızdan ayrılan The Bodrum Cup'ın kurucularından Prof. Dr. Galip Beygü İsen'in anısını ve eğitime verdiği önemi ölümsüzleştirmek için oluşturulan Prof. Dr. Galip Beygü İsen-The Bodrum Cup Eğitim Fonu aracılığıyla bugüne kadar binlerce öğrenciye burs imkânı sunan Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.

untitled-22-002.jpguntitled-21-004.jpguntitled-23-001.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim